شرکت هوشمند سازان حرکت

الکتروموتور زیمنس

  • ارزان ترین
  • گران ترین
  • کمترین وزن
  • بیشترین وزن
  • بیشترین موجودی
مشاهده به صورت

مشخصات فنی، قیمت و خرید انواع الکتروموتور زیمنسSiemens

موتور زیمنس، با نام خاص SIMOTICS شناخته می‌شود. در ساخت این سری از انواع الکتروموتور زیمنس، سعی شده است تا بیشتر بر روی نوآوری، راندمان بالا و طول عمر موتور تمرکز شود. بنابراین توجه به قیمت محصول شاید کمی کمرنگ شده باشد. در واقع می‌توان گفت کیفیت موتور و بازدهی آن هرگز فدای ارزان‌ بودن و قیمت مناسب محصولات نشده است.

البته این به معنای گران بودن بی‌رویه و بی‌اساس الکتروموتور زیمنس نیست. بلکه قیمت الکتروموتور Siemens کاملا منطبق بر ارزش و کیفیتی است که به مشتری ارائه می‌دهد. در متن پیش‌رو، انواع موتورهای صنعتی تولید شده در شرکت siemens مورد بررسی قرار می‌گیرند. شرکت فوق به عنوان یک برند معتبر توانسته است تا طیف عظیمی از نیازهای صنعتی را با موتورهای سنکرون و آسنکرون تولید شده خود پوشش دهد.

الکتروموتور زیمنس

موتورهای استاندارد الکتریکی و سرووموتورهای کنترل‌‌کننده حرکت تا موتورهای DC و ولتاژ بالا از دسته‌های گسترده و متنوع موتور زیمنس هستند. پس بی‌مورد نیست اگر ادعا کنیم که این شرکت برای هر نیاز صنعتی یک موتور مناسب عرضه می‌کند. برای اطمینان خاطر مشتری از کیفیت و تنوع الکترو موتور زیمنس، باید 150 سال تجربه صنعتی این شرکت را در زمینه تولید موتورهای یاد شده اضافه کنیم.

موتور زیمنس

الکتروموتورها بدون تردید کاربردی‌ترین تجهیزات الکتریکی در فضاهای صنعتی و طراحی انواع سیستم‌ها هستند. در این ‌میان با طیف بزرگ انواع موتور الکتریکی روبه‌رو هستیم که هر کدام شرایط طراحی خاص و کاربردی تخصصی دارند. از طرفی همواره علاقه‌مند هستیم که از محصولات برندی معتبر استفاده کنیم. انواع الکتروموتور زیمنس در سطح بهترین محصولات بازار قرار دارند. الکتروموتور تک‌فاز زیمنس تا مدل‌های سه‌فاز همگی با کیفیت برتر و شرایط کار ایده‌آل طراحی شده‌اند و از بهترین قطعات برقی اتوماسیون هستند. در این ‌میان بهترین دینام زیمنس برای پوشش نیازهای ما کدام است؟

الکتروموتور زیمنس ۱۵۰۰ دور

از سری موتور AC پرکاربرد برند زیمنس هستند که برای طراحی سیستم‌های سرعت پایین کارایی دارند. زیمنس این سری از الکتروموتورهای خود را در دامنه توان گسترده از 0.37 کیلو وات الی ۲۰۰ کیلو وات و از نوع سه‌فاز طراحی کرده‌ است. کاربرد الکتروموتور زیمنس مدل‌های ۱۵۰۰ دور عموماً در سطح فعالیت‌های سبک صنعتی و طراحی تجهیزات سه‌فاز دورانی است. در عین حال قیمت الکتروموتور زیمنس سه‌فاز 1500 دور به نسبت از مدل‌ها با سرعت بالاتر در جایگاه کمتری قرار می‌گیرد.

الکتروموتور زیمنس 1000 دور

این سری از محصولات زیمنس برای فعالیت در بخش‌های دور کند تجهیزات صنعتی طراحی شده‌اند. تمامی انواع دینام زیمنس از نوع 1000 دور با قابلیت اتصال سه‌فاز طراحی ‌شده و در ساخت آنها از انواع بدنه‌های پایه‌دار و فلنج‌دار استفاده‌ شده است. مدل‌های مختلف 1000 دور زیمنس از الکتروموتورهای کوچک 0.37 کیلو وات تا مدل‌های نسبتاً قدرتمند ۲۲ کیلو وات هستند. همچنین با توجه به طراحی خاص این مدل‌ها قیمت الکتروموتور زیمنس سه‌فاز 1000 دور را به نسبت توان و قابلیت کنترل‌پذیری آن محاسبه می‌کنند.

الکتروموتور زیمنس 3000 دور

مدل‌های سرعت بالا از سبد محصولات زیمنس است که برای نصب در تجهیزات قدرتمند با عملکرد سریع فضاهای صنعتی کارایی دارند. انواع مدل‌های الکتروموتور زیمنس 3000 دور از نوع سه‌فاز هستند که در بازه‌ی گسترده از مدل‌های کوچک 1.5 کیلو وات تا مدل‌های قدرتمند ۲۰۰ کیلو واتی طراحی شده‌اند. همچنین برای ساخت این مدل‌های 3000 دور از هر دو مدل پوسته پایه‌دار و فلنج‌دار استفاده ‌شده است. بیشترین کاربرد الکتروموتور زیمنس از این مدل‌های 3000 دور برای طراحی سیستم‌های رده بالای صنعتی و تجهیزات دقیق فرایندهای سنگین پالایشگاهی است.

الکتروموتورهای زیمنس سری IEC

این سری از موتورهای کاربردی برند زیمنس آلمان است که برای پوشش هر نوع نیاز فضاهای صنعتی و کارگاهی از مصارف عمومی تا کاربردهای خاص طراحی شده ‌است. دینام زیمنس از سری IEC در چندین گروه دسته‌بندی می‌شود که به قرار زیر هستند:

  • الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS GP: کاربرد الکتروموتور زیمنس سری GP برای مصارف عمومی است. از این موتورهای الکتریکی زیمنس برای راه‌اندازی انواع پمپ‌ها، کمپرسورها و یا طراحی سیستم‌های حمل‌ونقل مانند کاموایرها استفاده می‌کنند. قیمت الکتروموتور سه‌فاز زیمنس سری GP به نسبت از دیگر اقلام این برند کمتر است. در عین ‌حال با تنوع گسترده از مدل‌های ۲ الی ۸ پل طراحی شده‌اند. همگی مدل‌های آن سه‌فاز هستند و در محدوده توان 0.5 الی ۴۵ کیلو وات عرضه شده‌اند.
  • الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS SD: زیمنس این سری را با قابلیت کارکرد تحت فشارهای دائمی طراحی کرده ‌است. کاربرد الکتروموتور زیمنس سری SD برای مصارف سنگین است. الکتروموتورهای سری SD زیمنس از نوع پوسته چدنی هستند تا استحکام کافی برای کار در شرایط سخت و سنگین را داشته باشند. همگی مدل‌های سری SD با کلاس حفاظت IP55 طراحی شده‌اند. از این موتورهای جان ‌سخت زیمنس در صنایع سنگین از قبیل صنایع سیمان، صنایع پتروشیمی، صنعت نفت و گاز، صنایع فلزی و معادن و... استفاده می‌کنند. در عین ‌حال برای هر نوع سرعت استاندارد ۷۵۰ الی 3000 دور موجود هستند. قیمت الکتروموتور سه‌فاز زیمنس سری SD از مدل‌های جنرال این کمپانی بالاتر است؛ اما کاملاً جان ‌سخت برای پذیرش هر نوع فعالیت سنگین آمادگی کامل دارند. این سری در دسته‌بندی انواع الکتروموتور ضد انفجار قرار می‌گیرند.
  • الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS DP: از سری محصولات خاص برند زیمنس محسوب می‌شوند که برای نصب در شرایط ویژه و کاربردهای فوق ‌تخصصی هستند. قطعات الکتروموتور زیمنس سری DP معمولاً به شکل سفارشی تولید می‌شوند.
  • الکتروموتور زیمنس سری SIMOTICS FD: از سری موتورها با قابلیت کاربرد چند منظوره هستند. زیمنس این سری را برای حضور در شرایط مختلف و کاربردهای گسترده طراحی کرده ‌است. بسیاری از مدل‌های الکتروموتور زیمنس 3000 دور در این دسته‌بندی قرار می‌گیرند.

الکتروموتور چدنی زیمنس

اگر بخواهیم الکتروموتور زیمنس را از نظر جنس بدنه مورد بررسی قرار دهیم، باید به دو نوع چدنی و آلومینیومی اشاره کنیم. به طور کلی الکتروموتورهایی که پوسته (بدنه) چدنی دارند، عملکرد مناسب و دوام فوق العاده‌ای دارند. در همین قسمت قصد داریم بیشتر راجع به مزایا و البته نکات مهم مربوط به موتورهای siemens با بدنه و فریم چدنی اشاره کنیم.

GP100 نام خط تولید و مدل موتور زیمنس با بدنه چدنی است. سری یاد شده را نمی‌توان فقط یک تحول در عرصه الکتروموتورها دانست. بلکه نسل فوق را با توجه به ویژگی‌های فنی و عملکردی باید یک انقلاب در طراحی موتور الکتریکی بدانیم.

این خط متمایز از موتورهای SIMOTICS NEMA را می‌توانیم ترکیبی از 14 دهه تجربه طراحی صنعتی در تولید با تکنولوژی‌های نوین و حساس بدانیم. با چنین ترکیبی است که توانسته موتورهای چدنی فوق العاده قدرتمندی با ارزش کیفی بالا روانه بازار کند.

از طرفی دیگر سری SD نیز شامل موتورهایی می‌شود که بدنه چدنی دارند و برای کار در شرایط سخت صنعتی ایده‌آل هستند. این الکتروموتورها را می‌توان پرمصرف‌ترین موتورهای تولید شده در شرکت siemens دانست.

الکتروموتور بزرگ زیمنس 

مهم‌ترین ویژگی‌های انواع الکتروموتور زیمنس پوسته چدنی

  • مستحکم و مقاوم با طول عمر بالا: جنس فریم و محفظه یاتاقان در الکتروموتور سری GP100 چدن است. با توجه به ویژگی‌‌ها و خواص ذاتی این ماده، طبیعی است که مقاومت بالایی در برابر انواع تنش و ارتعاش در موتور ایجاد شود. همچنین به دلیل استفاده از چدن، ذاتا مقاومت بالایی در موتور تولیدی siemens در برابر انواع خوردگی در محیط‌های صنعتی ایجاد شده است.
  • طراحی قدرتمند و ظریف مکانیکی: اگر کسی مقداری با موتورهای الکتریکی و انواع الکتروموتور زیمنس آشنایی داشته باشد، متوجه می‌شود که موتورهای سری فوق، چیزی بیشتر از یک الکتروموتور استاندارد NEMA هستند. مهندسان طراح موتورهای سریGP100، عملیات طراحی موتورها را با یک کاغذ سفید آغاز کردند. تلفیق تجربه طراحی موتورهای قبلی در ترکیب با نرم‌ افزارهای کامپیوتری و دانش تئوریک siemens باعث تولید یک سری از پرکاربردترین الکتروموتورهای تاریخ صنعت جهان شده است! نتیجه چنین تلاشی در طراحی، موتورهایی با عملکرد قدرتمند، خنک و با انعطاف پذیری بالا برای کار در صنایع مختلف بوده است.
  • طراحی الکتریکی بهینه و بازدهی بالا: به طور کلی یکی از اهداف مهم مهندسان طراح سری GP100 با فریم و پوسته محافظ چدنی، بازدهی بالای موتور بوده است. یعنی با مصرف انرژی کمتر، کار بیشتری انجام شود و اتلاف انرژی تا آنجا که امکان دارد، کاهش یابد. طراحی الکترومغناطیسی پیشرفته و پیچیده مدل ذکرشده بر اساس استانداردهای NEMA MG1 است. طراحی روتور مسی به روش دایکاست یکی از روش‌های مورد استفاده مهندسان طراح برای کاهش هزینه‌های عملیاتی و افزایش راندمان در این نسل از موتورهای الکتریکی زیمنس بوده است.
  • مواد اولیه باکیفیت: انتخاب مواد اولیه باکیفیت از سوی siemens برای موتورهای پرکاربرد نسل GP100 به دلیل تضمین عملکرد قدرتمند، طول عمر و افزایش بازدهی بوده است.

انواع الکتروموتور زیمنس

الکتروموتور آلومینیومی زیمنس

ساخت دقیق و عملکرد مداوم و پیوسته را می‌توان از ویژگی‌های الکتروموتور زیمنس بدنه آلومینیومی دانست. موتورهای پوسته آلومینیومی شرکت siemens در یک دسته‌بندی با نام GP100A قرار می‌گیرند. در طراحی موتورهای فوق نیز اصول طراحی حرفه‌ای و مهندسی در تمامی بخش‌ها اعم از طراحی المان‌های نرم‌افزاری با توجه به تجربه چندین ساله شرکت صورت گرفته است. 

بنابراین مانند موتورهای چدنی، انتظار می‌رود با موتورهایی قدرتمند و با دوام مواجه باشیم. اگر بخواهیم ویژگی‌های مهم و متمایز سری آلومینیومی را مورد بررسی قرار دهیم، بیان موارد زیر کاملا ضروری است:

  • ارزش و عملکرد فنی قدرتمند: فریم دقیق و ظریف موتورهای GP100A به همراه محفظه یاتاقان و پایه‌های پیچ‌دار آلومینیومی دایکاستی توانسته است تا ارزش بالا و عملکرد فنی را به طور همزمان در موتورهای ذکرشده ایجاد کند. این همراهی و ارائه همزمان ارزش بالا و کیفیت فنی به مشتری، گامی رو به جلو در طراحی موتورهای الکتریکی است. همانند موتورهای چدنی به دلیل تحلیل دقیق اجزا محدود، قدرت استحکام و مقاومت در برابر تنش این مدل نیز بسیار بالا است. همچنین این موتورها وزن کمتری در مقایسه با موتورهای ساخته شده از فولاد نورد دارند. اما استحکام ساختاری بالایی برای کاربردهای مختلف صنعتی ایجاد می‌کنند.
  • عملکرد خنک و ساختار سخت موتور: ساختار کیپ و سیل‌بندی قدرتمند در این مدل از موتورها منجر به استفاده از آن‌ها در محیط‌های سخت صنعتی می‌شود. یعنی در محیط‌هایی که ذرات غلیظ و غبار متراکم وجود دارد نیز می‌توان از مدل‌هایی از سری ذکر شده استفاده کرد. این محصولات وزن سبکی هم دارند که می‌تواند در مقاومت پایه‌ها هنگام لرزش و طول عمر کلی موتور تاثیر داشته باشد. از طرفی، ساختار موتورهای الکتریکی زیمنس سری GP100A نیز به گونه‌ای بوده است که دمای موتور در شرایط مختلف در شرایط مجاز خود بماند. بنابراین عملکرد موتورهای فوق خنک خواهد بود. البته خواص ذاتی آلومینیوم نیز نمی‌توانند در این عملکرد خنک موتور کم تأثیر باشند.
  • بهینه‌سازی طراحی برای افزایش بازدهی: مشابه با موتورهای چدنی در سری آلومینیومی الکتروموتورهای زیمنس نیز راندمان بالاست. علت این امر را می‌توان در نوع طراحی جستجو کرد. رعایت استانداردهای NEMA MG1 و مواردی مانند استفاده از روتور مسی دایکاست از عوامل کاهش مصرف انرژی و افزایش بازده در سری GP100A بوده‌اند.

پلاک الکتروموتور زیمنس

کدینگ الکتروموتورهای زیمنس؛ کد IM و کد سفارش موتور الکتریکی

به طور کلی انواع الکتروموتور زیمنس با استفاده از کدهایی خاص شماره گذاری می‌شود. این کار به منظور شناسایی دقیق هر موتور در سطح بین المللی انجام شده است. به طور کلی دو نوع کد مفید در شناسایی و خرید الکتروموتور زیمنس وجود دارد. اولین مورد مربوط به نحوه ساخت و نصب است که به این کد IM (آی‌ام) گفته می‌شود.

کد دوم نیز همان کدی است که مانند اثر انگشت برای شناسایی و خرید الکتروموتور زیمنس استفاده می‌شود. این روش کدینگ از سوی شرکت به مشتریان هم در خرید الکتروموتور زیمنس کمک شایانی می‌کند. زیرا تنها با یک کد IM مشخص می‌شود که او چه موتوری مد نظر دارد.

کدهای آی‌ام اطلاعات مفیدی در اختیار مشتری یا اپراتور درباره نصب و استقرار موتور قرار می‌دهند. کدهای فوق مطابق با استاندارد بین المللی IEC 600 34-7 به موتورها نسبت داده می‌شوند. کد آی‌ام اطلاعات زیر را بیان می‌کند:

  • موقعیت شفت الکترو موتور
  • نوع محافظ یاتاقان
  • بستن ماشین
  • روش نصب موتور
  • ماهیت سر شفت الکترو موتور

همچنین موارد زیر را نمی‌توان از کد محصول متوجه شد. این موارد باید از طریق کاتالوگ یا سایر فایل‌های راهنما به اطلاع مشتری برسند:

  • موقعیت جعبه ترمینال
  • نوع یاتاقان
  • شکل سر شفت الکتروموتور
  • موقعیت سوراخ‌های هواگیری و تهویه
  • نوع انتقال گشتاور و سایر موارد

کد I در این سیستم کدینگ، برای ماشین‌های یک سر شفت و شیلد یاتاقان مناسب است. مثلا کد IM B3 نشان دهنده مواردی است که در جدول زیر بیان شده اند:

3

B

IM


کد تعداد نوع ساخت

موقعیت و جایگاه عملکرد
B افقی


استاندارد نصب بین المللی

 

کد II برای همه ماشین‌ها مناسب تشخیص داده شده است. مثلا کد IM 1001 نمونه‌ای از کدهای دوم است که نشان‌دهنده موارد زیر است:

1

0

0

1

IM

توضیحاتی درباره سر شفت

موقعیت سر شفت

توضیح چفت و بست

نوع ساخت 

استاندارد نصب بین المللی

به طور کلی کد I برای توضیح نحوه ساخت به کار می‌رود. در مواقعی که کد اول برای توضیح نحوه ساخت کافی نباشد، از کد II استفاده می‌شود.

متداول‌ترین کدهای الکتروموتورهای شرکت زیمنس در استاندارد IEC 600 34-7 عبارتند از:


کد I


کد II

تعداد انواع پلاگین یاتاقان


پایه


فلنج


جزئیات


نوع نصب

IM B3

IM 1001

2

با پایه

-

-

نصب بر رو و زیر پایه

IM B5

IM 3001

2

-

با فلنج

فلنج شیلد یاتاقان در سمت درایو، با دسترسی در سمت محفظه

فلنج نصب شده در سمت درایو

IM B20

IM 1101

2

با پایه بالا

-

-

نصب بر رو و زیر پایه

-

IM 1205

1

با پایه

یک فلنج سرشفت

-

نصب بر رو و زیر پایه

IM V1

IM 3011

2

-

با فلنج

فلنج شیلد یاتاقان در سمت درایو، با دسترسی در سمت محفظه

فلنج نصب شده در سمت درایو فلنج، زیر سمت درایو 

IM V10

IM 4001

2

-

با فلنج

فلنج مخصوص سمت درایو

فلنج نصب شده در سمت درایو فلنج، زیر سمت درایو

در جدول زیر تعدادی از کدهای پرمصرف الکتروموتور Siemens آمده است:

کد الکتروموتور 

مشخصات عمومی 

1LE1002-1AB42-2AA4

3 فاز 2.2 کیلووات پایه دار

1LE1002-1BB22-2KA4

3 فاز 4 کیلووات فلنج کوچک

1LE1002-1AB52-2FA4

3 فاز 3 کیلووات فلنج دار

1LE1002-1DB43-4AA4

3 فاز 15 کیلووات پایه دار

1LE1002-1CB23-4FA4

3 فاز 7.5 کیلووات فلنج دار

1LE1002-1AB52-2AA4

3 فاز 3 کیلو وات پایه دار

1LE1502-2AB53-4AA4

3 فاز 30 کیلو وات پایه دار

 

پلاک الکتروموتور زیمنس

تمام الکتروموتورها بر روی بدنه خود یک شاخصه پلاکی دارند که اطلاعات کلی درباره مدل، توان، استانداردهای حفاظتی و ... از آن را می‌دهد. از طرفی این اطلاعات ممکن است بسیاری اوقات برای عملیاتی مانند محاسبهVFD ، تعمیر و تعویض موتور، اتصال موتور و تنظیم ضریب توان یا خرید قطعات جدید برای آن نیاز باشد. بنابراین این اطلاعات و پلاک موتور زیمنس اهمیت زیادی دارند.

در طول زمان به دلیل کار در محیط‌های صنعتی و غیرصنعتی ممکن است اطلاعات پلاک در اثر سایش، رطوبت، ضربه، پاشش مواد اسیدی، گرد و غبار غلیظ و... پاک شوند. پس بهتر است آن‌ها را بعد از خرید یادداشت کنید و یا با ذخیره عکس در جایی مطمئن برای خود داشته باشید.

در تصویر زیر یک نمونه پلاک الکترو موتور زیمنس مشاهده می‌شود که برای هر شماره در ذیل تصویر توضیح داده شده است:

مشخصات پلاک موتور زیمنس

  1. نوع موتور، که در پلاک فوق از نوع سنکرون است
  2. شماره شناسنامه و سریال موتور
  3. گشتاور استاتیک موتور M0 بر حسب نیوتن متر
  4. گشتاور نامی موتور MN بر حسب نیوتن متر
  5. تخصیص نوع انکودر
  6. اطلاعات ترمز الکتروموتور شامل نوع، ولتاژ و مصرف
  7. استاندارد ماشین های الکتریکی دوار
  8. اطلاعات مربوط به تولید کننده و آدرس آن
  9. جریان توقف I0 بر حسب آمپر
  10. جریان نامی IN بر حسب آمپر
  11. ولتاژ القایی در سرعت نامی UIN بر حسب ولت
  12. کلاس حرارتی و دمایی
  13. نسخه موتور
  14. استانداردها و مشخصات
  15. کد دو بعدی
  16. استاندارد و گرید حفاظتی
  17. وزن موتور m بر حسب کیلوگرم
  18. سرعت نامی nN بر حسب دور در دقیقه
  19. حداکثر سرعت nmax بر حسب دور در دقیقه
  20. نوع موتور، کد و شماره سفارش زیمنس SIEMENS

خرید الکتروموتور زیمنس آلمان

خرید دینام زیمنس در سال های اخیر با وجود نمایندگی رسمی الکترو موتور زیمنس برای مشتریان ایرانی بسیار ساده شده است. مشتری با دریافت کاتالوگ و مشخصات موتورهای الکتریکی تولیدی شرکت یادشده می‌تواند محصول را انتخاب نماید. مشتری با دریافت لیست قیمت الکتروموتور Siemens به راحتی می‌تواند مدل مورد نظر خود را خریداری کند.

شناخت دسته‌بندی‌های مختلف موتورهای زیمنس می‌تواند کمک شایانی برای مشتریان در خرید الکتروموتور زیمنس شده باشد. در قسمت زیر به طور کلی محدوده ولتاژ و توان برخی دسته‌بندی‌های مهم از موتور الکتریکی زیمنس بیان شده است. اکثر محصولات در دسته‌های نوشته شده در این قسمت در ایران موجود و قابل خرید هستند.

  • ولتاژ، تکفاز یا سه‌فاز بودن موتور زیمنس: موتورهای ولتاژ پایین زیمنس از 0.9 کیلووات تا 5 مگاوات توانایی پوشش طیف وسیعی از نیازهای صنعتی را دارند. مطابقت این موتورها با استانداردهای IEC و NEMA، نشان‌دهنده کارآمدی و البته بازدهی مناسب آن‌ها است. ‌بنابراین این موتورها کاربردهای گسترده و فراوانی دارند و پراستفاده‌ترین الکتروموتورهای زیمنس هستند. از موتورها می‌توان به صورت مستقل و یا در ترکیب با کانورترهای SINAMICS استفاده کرد. تقریبا می‌توانیم موتورهای IEC از همین دسته را برای هر کاربری صنعتی متناسب با ظرفیت مناسب بدانیم.
  • انواع الکتروموتور AC

  • موتورهای ساخته شده با استاندارد IEEE 841 و NEMA Premium نیز از جمله موتورهای سه‌فاز قدرتمند و مطمئنی هستند که می‌توانند نیاز مشتری را به بهترین شکل پاسخ دهند.
  • موتورهای ولتاژ بالای زیمنس SIMOTICS HV نیز با محدوده توانی 150 کیلووات تا بیش از 100 مگاوات، سرعت 7 تا 15900 دور بر دقیقه، گشتاور تا 2460 کیلو نیوتن متر، سیستم‌های حفاظتی تا IP66 و تکنولوژی رنگ مخصوص برای محیط‌های سخت، گزینه‌های مناسبی برای کار صنعتی در ابعاد مختلف هستند. الکتروموتورهای ولتاژ بالا برای کار تحت ولتاژهای خاص طراحی شده‌اند و قابلیت‌های فنی ویژه‌ای دارند. عموم این مدل‌ها در تیپ پایه از سری الکتروموتورهای سه‌فاز برند زیمنس محسوب می‌شوند. اما در دسته‌بندی محصولات خاص و سفارشی از قبیل موتورهای زیمنس سه فاز آسنکرون قفس سنجابی، موتورهای سه فاز زیمنس اسلیپ رینگ، موتورهای سه فاز زیمنس از نوع سنکرون و موتورهای سه فاز زیمنس NEMA (فوق سنگین) قرار می‌گیرند.
  • سری SIMOTICS S: با محدوده گشتاور 0.18 تا 1650 نیوتن‌متر، طیف گسترده‌ای از کلاس‌های حفاظتی و حرارتی و رابط‌های DRIVE-CLiQ از دیگر موتورهای مناسب صنعتی در ابعاد کوچک و بزرگ هستند.
  • SIMOTICS M: موتورهای القایی آسنکرون که برای استفاده روی مبدل‌ها طراحی شده‌اند. نسبت به موتورهای القایی سه‌فاز معمولی، این نوع از موتورها فشرده‌تر و محکم‌تر هستند. همچنین سری فوق به انکودرهای افزایشی برای کنترل سرعت در هنگام عملکرد مجهز است.به طور کلی در ایران بیشترین استفاده از موتور زیمنس در دسته موتورهای SD و GP است که در قسمت‌های بالاتر راجع به این موتورهای بدنه آلومینیوم و چدنی توضیح دادیم. اکثر مشتریان ایرانی موتور مورد نظر خود را از میان همین محصولات انتخاب می‌کنند. برای احتیاط، بهتر است خرید از طریق نمایندگی رسمی زیمنس در ایران انجام شود.

الکتروموتور سه‌فاز زیمنس

تمام انواع دینام‌هایی که تا به حال در ایران از شرکت یادشده استفاده شده‌اند، از نوع سه‌فاز بوده‌اند. در واقع تاکنون هیچ دینام تکفازی با برند زیمنس وارد کشور نشده است. در صورت برخورد با چنین موردی دقت لازم را داشته باشید. زیرا بعضی سودجویان با نام و پلاک جعلی، به راحتی بسیاری از مشتریان ایرانی را فریب می‌دهند و به جای الکتروموتور زیمنس تک‌فاز، موتورهای چینی کم‌کیفیت به آن‌ها قالب می‌کنند.

اجزای الکتروموتور AC زیمنس

پس حتما توجه داشته باشید که خرید موتور زیمنس را فقط و فقط از طریق نمایندگی الکتروموتور زیمنس در ایران انجام دهید. زیرا در نمایندگی تمام محصولات واردشده به ایران با بهترین قیمت و گارانتی کیفیت به شما ارائه می‌شود.

نمایندگی الکتروموتور زیمنس در ایران

کشور ما حتی با وجود تحریم در سال‌های اخیر توانسته است محصولات باکیفیت شرکت‌های بزرگ را به لطف نمایندگی‌های رسمی این شرکت‌ها، وارد ایران کند.

در صورتی که انتخاب مشتری، جایی غیر از نمایندگی رسمی باشد، قطعا با محصولی با قیمت بالاتر یا حداقل کیفیت کمتر مواجه می‌شود. در برخی فروشگاه‌ها با جعل پلاک، الکتروموتور چینی کم‌کیفیت با همان قیمت الکتروموتور زیمنس اصلی به مشتری داده می‌شود.

همچنین ممکن است الکتروموتور دست‌دوم و کارکرده نیز به جای محصول اورجینال به مشتری فروخته شود. پس برای جلوگیری از ضرر و زیان احتمالی، خرید موتور زیمنس از نمایندگی ایران بهترین گزینه است. در این صورت می‌توان از خدمات گارانتی محصولات نیز بهره‌مند شد.

برای تهیه قطعات الکتروموتور زیمنس ساخت برند اصلی با اطمینان از اصالت کالا می‌توانید از خدمات نمایندگی معتبر این برند در ایران استفاده کنید. از پایه الکتروموتور زیمنس تا هر نوع بلبرینگ، پوسته، بدنه، روتور و... در سطح نمایندگی و در قامت تأمین قطعات الکتروموتور زیمنس موجود است.

نمایندگی رسمی موتور زیمنس در تهران

ماناموتور با سال‌ها سابقه درخشان در زمینه فروش ابزارآلات و تجهیزات سبک و سنگین صنعتی، امروزه به عنوان نمایندگی رسمی افتخار فروش موتور الکتریکی زیمنس در دفتر تهران دارد. تنوع موتورها به همراه گارانتی اصالت و کیفیت را شاید تنها در فروشگاه ماناموتور به عنوان نمایندگی زیمنس در تهران پیدا کنید.

راندمان و عمر الکتروموتور را چگونه افزایش دهیم؟

طول عمر هر موتور الکتریکی علاوه بر کیفیت فنی و مواد اولیه مرغوب، به عوامل دیگری هم بستگی دارد. نحوه استفاده کاربر از موتور و ساعات کار از عوامل مهمی هستند که در تعیین طول عمر مفید موتور نقش مهمی دارند.

به منظور افزایش طول عمر مفید موتور، می‌توان از ابزارهایی مانند سافت استارتر استفاده کرد. در لحظه استارت الکتروموتور زیمنس برای شروع به کار معمولا جریانی چندین برابر جریان نامی هر دینام ایجاد می‌شود. این جریان در صورت عدم کنترل و راه‌اندازی موتور به روش معمولی می‌تواند عاملی مضر و خطرناک برای عمر هر موتور باشد.

سافت استارتر همانطور که از نام انگلیسی آن پیداست، باعث ایجاد یک استارت نرم در خودرو می‌شود تا جریان و گشتاور لحظه ای در لحظه راه‌اندازی نتوانند به موتور آسیب برسانند. این وسیله یکی از عوامل مهم در افزایش طول عمر الکتروموتور است. با خرید الکترو موتور زیمنس و سافت استارتر به صورت همزمان، می‌توان طول عمر دینام را افزایش داد.

از طرفی دیگر می‌توان با استفاده از درایوها یا کنترل‌کننده‌های دور موتور نیز عملکرد موتور در هنگام کار را در بهترین حالت ممکن قرار داد. اینورتر یا درایو می‌تواند با کاهش مصرف انرژی و کنترل دور موتور، تاثیر زیادی در کاهش مصرف انرژی و افزایش طول عمر موتور داشته باشد.

لیست قیمت الکتروموتور زیمنس چک و آلمان

این شرکت در سال‌های اخیر یک خط تولید بزرگ از محصولات خود را به کشور جمهوری چک منتقل کرده است. الکتروموتور زیمنس چک از نظر کیفی هیچ تفاوتی با موتورهای زیمنس آلمان ندارند. اما در ایران به دلیل مشکلات ناشی از تحریم‌های اقتصادی کار شرکت‌های بزرگ اروپایی با ایران، موتورهای آلمانی به ندرت وارد کشور می‌شوند.

البته نمی‌توان وجود الکترو موتور زیمنس آلمانی را در ایران رد کرد. اما انواع دینام آلمانی در ایران معمولا به صورت استوک (دسته دوم) یا همراه با سفارشات سایر دستگاه‌ها وارد می‌شوند. یعنی به صورت مستقل به فروش نمی‌رسند. اما الکتروموتور زیمنس چک با همان کیفیت و قیمت یکسان توسط نمایندگی رسمی الکتروموتور Siemens در تهران عرضه می‌شوند.

کاتالوگ و مزیت خرید الکترو موتور زیمنس از ماناموتور

همانطور که گفتیم خرید الکتروموتور با استفاده از کدینگ سفارش از طریق کاتالوگ الکترو موتور زیمنس به راحتی قابل انجام است. یعنی مشتری کد موتور مورد نظر خود را از کاتالوگ استخراج کرده و به فروشنده اعلام می‌کند. سپس با دریافت لیست قیمت الکتروموتور زیمنس می‌تواند به راحتی اقدام به خرید کند.

در فروشگاه ماناموتور با سال‌ها سابقه درخشان فروش موتور زیمنس و ادوات سبک و سنگین صنعتی، به راحتی می‌توانید از میان تعداد زیادی مدل موتور، محصول خود را با مشاوره کارشناس فروش انتخاب کنید. یعنی با توجه به نیاز و کاربری صنعتی شما، کارشناسان سعی می‌کنند تا بهترین محصولات را به شما معرفی کنند. زیرا کارشناسان ماناموتور با توجه به تجربه‌ای که دارند، به راحتی می‌توانند نیاز شما را با بهترین موتور پاسخ دهند.

همچنین در این فروشگاه موتور زیمنس با ضمانت کیفیت و کارکرد و البته گارانتی اصالت برند به فروش می‌رسد. بنابراین مشتری می‌تواند مطمئن باشد که بهترین موتور زیمنس در ایران را با بهترین قیمت خریداری کرده است.

 

 

مشاهده بیشتر
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

6 آیتم ها

هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
نمایش کالای 1 تا کالای 6 مجموع کل: 6 کالا
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

6 آیتم ها

هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
محصولات بیشتر
نظر