انتخاب گیربکس و انواع آن موتور گیربکس spg
در طراحی ماشینآلات و برای کنترل سرعت و افزایش قدرت باید از انواع موتور به همراه گیربکس صنعتی استفاده کنیم. البته لازم است تا با دقت نوع گیربکس موتور را بررسی کرده و مطمئن شوید که با توان و شرایط طراحی دستگاه سازگار است. اگر به دنبال محصولی قدرتمند با قطعات جان سخت و البته طراحی بر پایه الگوهای استاندارد هستید، میتوانید بر قابلیتهای فنی و کاربردی انواع موتور گیربکس spg ساخت کره جنوبی حساب باز کنید. انواع الکتروموتور گیربکس دار spg در مدلهای گوناگون مبتنی بر الکتروموتور تکفاز، موتور سه فاز حتی موتور موتور DCطراحی شدهاند. همچنین میتوانید از spg در محدوده توان 0.75 کیلو وات و قویتر بهرهمند شوید. تنوع گیربکس صنعتی ساخت برند spg بسیار زیاد است. از گیربکسهای حلزونی تا مدلهای شفت مستقیم هلیکال و حتی گیربکسهای مدرن با قابلیت کوپل موتورهای DC با عملکرد دقیق و روان در سبد محصولات موتور گیربکس spg یافت میشود.
انواع موتورگیربکس spg
spg برند صاحبنام کرهای است که فعالیت برجسته و البته با رویکرد جهانی در زمینه طراحی انواع گیربکس صنعتی دارد. در سبد محصولات این برند میتوانید مدلهای کاربردی از انواع موتور گیربکس سه فاز SPG، موتورگیربکس دیسی SPG ، موتور گیربکس spg سری p، موتورگیربکس فلنج دار، موتور گیربکس پایه دار و حتی مدلهای استاندارد موتور گیربکس لبه دار spg را تهیه کنید که هر کدام قابلیتهای کاربردی گسترده و متناسب با شرایط طراحی دستگاههای مختلف صنعتی دارند. انواع موتورگیربکس دار spg ساخت کشور کره به قرار زیر هستند:
موتور گیربکس spg-p
موتورگیربکس spg سری p از جمله الکترو گیربکسهای سه فاز شفت مستقیم این برند کرهای هستند. spg این سری از گیربکس موتورهای خود را برای طراحی سیستمهای سه فاز صنعتی و پوشش فعالیتهای صنعتی کارگاهی و یا کارخانهای طراحی کرده است. انواع گیربکس صنعتی سری p برند spg در دو مدل گیربکس پایه دار و گیربکس فلنج دار هستند.

- موتور گیربکس پایه دار برند spg سری p
با توانهای 0.75 کیلو وات الی ۲.۲ کیلو وات و با سرعت 3۰ الی ۱5۰ دور طراحی شدهاند. گیربکس آنها دارای پایه برای نصب در مکان مورد نظر هستند و از شفت مستقیم برای کوپل شدن موتور به گیربکس و در نهایت دستگاه استفاده شده است. با توجه به قدرت موتور برای این نوع از موتور گیربکس spg شفتهای فولادین با قطر ۲۸ و یا ۵۰ میلیمتری در نظر گرفته شده است. موتورگیربکس ۲.۲ کیلو وات، ۴۶ دور با شفت ۵۰ میلیمتری و پایه دار مدل SPG-PAL50-30EB-220X6 از جمله کاربردیترین این سری از موتور spg هستند.

- موتور گیربکس فلنج دار برند spg سری p
موتور کره ای طراحی شده با شفت مستقیم و گیربکس فلنج دار است که با استفاده از فلنج گیربکس امکان نصب شدن بر روی دستگاه را دارد. spg این سری از گیربکس موتور خود را با بهرهمندی از الکتروموتورهای 0.75 الی 2.2 کیلو وات طراحی کرده است و در مدلهای مختلف با سرعت ۲۳ الی ۹۳ دور بر دقیقه موجود هستند. تمام این مدلهای موتورگیربکس فلنج دار برند spg از نوع سه فاز و مناسب نصب در فضاهای صنعتی هستند. از میان این محصولات نیز میتوانیم به مدلهای کاملاً کاربردی موتور گیربکس 1.5 کیلو وات، ۷۰ دور با شفت ۳۲ میلیمتری مدل SPG-PAF32-20EB-150X6 اشاره کنیم. همچنین موتور گیربکس 0.75 کیلو وات، ۴۶ دور با شفت ۲۸ میلیمتری مدل SPG-PMK105-30-EB075X6L از جمله پرفروشترین و کاربردیترین ها در این سطح هستند.
موتور DC گیربکس دار spg
بخش بزرگی از سبد محصولات spg طراحی انواع موتورگیربکسهای DC است. از این میان انواع موتور ۲۴ ولت گیربکس دار این برند محصولات برجستهای هستند که با قابلیتهای کاربردی گسترده طراحی شدهاند. هر چند در سبد محصولات برند spg میتوانید نمونههای 60 و یا ۹۰ وات را پیدا کنید که با توجه به الگوهای کاربرد صنعتی و با هدف طراحی سیستمهای اتوماسیون و حتی رباتیک طراحی شدهاند.
- موتور ۲۴ ولت گیربکس دار
انواع موتور ۲۴ ولت گیربکس دار spg در مدلهای مختلف با طراحی گیربکس شفت مستقیم و یا شفت ۹۰ درجه از نوع ساده و یا حلزونی طراحی شدهاند. نوع گیربکس موتور طراحی شده این محصولات با طرح برش و بلبرینگی است و با امکان نصب مستقیم و ساده گیربکس قابلیت قرار گرفتن بر روی دستگاه را دارند. البته با توجه به گشتاور نامی موتور DC در سرعتهای مختلف از 3 الی ۱2۰۰ دور بر دقیقه طراحی شدهاند. موتورگیربکس ۲۴ ولت ۱۱۸۹ دور بر دقیقه مدل SPG-RS42BXTA کاربردیترین مدل این سری است. البته اگر برای طراحی سیستمهای رباتیک با حرکت آرام میتوانید از موتور گیربکس ۲۴ ولت ۳ دور بر دقیقه مدل SPG-RS46BXTJ استفاده کنید.
- موتور ۹۰ ولت گیربکس دار
برند spg برای طراحی موتور گیربکس فلنج دار از نوع DC کاملاً دست باز طراحی شده و در ولتاژهای کاربردی دیگر از جمله ۹۰ وات نیز محصولاتی را عرضه کرده است. مانند موتور گیربکس ۶۰ وات، 90 ولت، ۵۸۰ دور بر دقیقه مدل SPG-S9D60-90CH;SPG-S9KC5BH که از جمله الکترو گیربکسهای ایدهآل برای طراحی سیستمهای عملکرد دقیق صنعتی است. این مدلهای ۹۰ ولتی همگی از نوع شفت مستقیم هستند و میتوانند سرعت بی باری نسبتاً بالایی را پوشش دهند. همچنین الگوی طراحی آنها به شکل گیربکس لبهدار مستقیم است. از این مدلهای موتورگیربکس لبه دار spg ۹۰ ولت برای طراحی سیستمهای ظریف صنعتی از فعالیتهای خاص کارگاهی و طراحی سیستمهای رباتیک و یا دستگاهها با عملکرد دقیق از جمله CNC و موارد مشابه استفاده میکنند.
موتور گیربکسهای پرفروش برند spg
به راحتی میتوانید با توجه به نیازتان و در هنگام طراحی انواع دستگاههای صنعتی موتورگیربکس spg ساخت کشور کره با مشخصات فنی و قابلیتهای کاربردی استاندارد را پیدا کنید. spg برای هر نوع نیاز شما در ساخت سیستمهای سبک صنعتی محصولی با مشخصات فنی ایدهآل تولید کرده است. با این حال برخی از انواع موتور spg محبوبیت و قابلیتهای کاربردی بهتری دارند و در جمع مدلهای پرفروش قرار میگیرند. از قبیل:
تفاوت موتور گیربکس spg سه فاز پایه دار و فلنج دار
بخش بزرگی از سبد محصولات موتور گیربکس spg مربوط به مدلهای ۳۸۰ ولت از نوع سه فاز است که مناسب برای طراحی دستگاههای صنعتی در فضاهای معمول کارخانهای طراحی شدهاند. در جمع محصولات spg دو نوع از این موتور کرهای وجود دارد. موتور گیربکس دار spg با طراحی گیربکس پایه دار و مدلهای فلنج دار که هر دو از قابلیت فنی کافی برای قرار گرفتن در طراحی دستگاههای برق سه فاز برخوردار هستند. می توانید در میان انواع موتورگیربکس سه فاز فلنج دار، محصول مطلوب را انتخاب نمائید. با این حال اگر برای نصب پایه در دستگاه محدودیت دارید و یا میتوانید شرایط اتصال شفت مستقیم مدلهای فلنج دار را تأمین نمایید، مدلهای موتورگیربکس فلنج دار گزینه ایدهآلی هستند. در هر صورت از موتور گیربکس پایه دار این برند برای طراحی و ساخت بسیاری از دستگاههای ساده از قبیل نوار نقالهها و یا میکسرهای صنعتی استفاده میکنند.
کاربرد انواع موتور گیربکس spg
برای شرایط مختلف و با هدف طراحی سیستمهای صنعتی و حتی ساختمانی گوناگون میتوانید از انواع موتور گیربکس دار spg استفاده کنید. موتور spg در هر دو نوع از الکتروموتور DC و یا AC از نوع سه فاز طراحی شده است تا هم برای ساخت تجهیزات سبک با عملکرد دقیق و هم برای طراحی ماشینآلات سنگین با عملکردی قدرتمند با شرایط کار طولانی کاربرد داشته باشند. بیشترین کاربرد موتور گیربکسی spg برای صنایع زیر است:
موتور گیربکس spg برای ماشینآلات CNC
انواع موتور DC گیربکس دار ۲۴ ولت DC برند spg قابلیت چرخش با امکان کنترل موقعیت را دارند. لذا به عنوان گیربکس صنعتی ایدهآل برای طراحی ماشینآلات استفاده میشوند.
همچنین بخوانید: چگونه دستگاه CNC بسازیم؟
گیربکس کاهنده سرعت spg
انواع موتور گیربکس پایه دار و یا فلنج دار در دستهبندی مدلهای ۳۸۰ ولت سه فاز برای این منظور استفاده میشوند. این مدلهای سه فاز از قابلیت گسترده تغییر سرعت موتورهای القایی برخوردار هستند و برای طراحی تجهیزات مانند تجهیزات دوار و یا میکسرها و موارد مشابه که به کاهش سرعت نیاز است، کارایی دارند.
تسمه نقالهها و تجهیزات انتقال مواد
خرید موتور گیربکس spg برای طراحی تجهیزات ساده انتقال مواد متداول است. تمام مدلهای موتور گیربکس سه فاز این برند خصوصاً مدل پایه دار طراحی کاملاً ایدهآل برای نصب بر روی نوار نقالهها و تجهیزات انتقال مواد را دارند. البته با توجه به طول و اندازه نوار نقاله باید از گیربکس صنعتی spg با توان کافی استفاده کنید.
طراحی دستگاه در صنایع سیمان، مس و فولاد، شیشه و سرامیک
در تمام صنایع خصوصاً صنایع سیمان و یا فولاد از انواع دستگاهها و خطوط تولید کاملاً اتوماسیون شده با عملکرد دقیق استفاده میکنند که تمام مدلهای موتور گیربکس spg از نوع سه فاز و یا DC در شرایط مختلف برای این صنایع کارایی دارند.
صنایع ماشینسازی
در صنایع ماشینسازی و برای ساخت بسیاری از ماشینآلات کارگاهی از قبیل همزنها، خردکنها، مخلوط کنهای صنعتی، ماشینآلات کشاورزی، طراحی موتور پمپهای باغبانی و یا ماشینآلات ساختمانی از قبیل میکسرهای برقی میتوانید از انواع گیربکس صنعتی spg استفاده کنید.