موتور گیربکس دار
قیمت موتور گیربکس دار با مزایای ویژه از ماناموتور
موتور گیربکس دار یا الکتروگیربکس با نام موتورگیربکس یا الکتروموور گیربکس دار نیز شناخته میشود. این دستگاه از ترکیب یک موتور و گیربکس صنعتی که بهصورت مستقیم کوپل شدهاند، ساخته شده است. مناسب ترین قیمت موتور گیربکس دار به همراه مزایای ویژه خرید مانند مشاوره فنی تخصصی را با ماناموتور تجربه کنید.
خرید موتورگیربکسی از ماناموتور | مزایا
یکی از دغدغههای همیشگی صنعتگران هنگام خرید موتور گیربکسی، انتخاب موتور و گیربکس متناسب است و برای این هدف باید مشخصات فنی زیادی از هر دو دستگاه را با یکدیگر مطابقت دهند. ماناموتور قبل و بعد از خرید موتور گیربکس دار، به شما مشاوره تخصصی ارایه میدهد. دیگر مزایای خرید:
- مشاوره تخصصی و فنی خرید موتورگیربکس دار
- قیمت رقابتی
- برندهای با کیفیت داخلی و خارجی
- عضویت ماناموتور در اتحادیه فروشندگان ماشین آلات صنعتی
- امکان ارائه فاکتور رسمی
- سریع ترین زمان ارسال
- امکان تحویل حضوری
قیمت الکتروموتور گیربکس دار به چه عواملی بستگی دارد؟
لیست قیمت موتور گیربکس دار تحت تأثیر فاکتورهای گوناگون قرار میگیرد. از نگاه فنی، قیمت موتور گیربکس دور متغیر با توجه به قدرت و ظرفیت موتور، نوع موتور و در نهایت تکنولوژی ساخت گیربکس تعیین خواهد شد. این در حالی است که لازم است تا از نگاه فنی میان گیربکس و الکتروموتور ، هماهنگی کاملی وجود داشته باشد. برای بررسی قیمت الکتروموتور گیربکس دار موارد زیر را بررسی کنید:
- نوع موتور گیربکس
- توان الکتروموتور
- برند تولید کننده
- نسبت گیربکس
- سرویس فکتور
نوع موتور و گیربکس
مهمترین عاملی که بر قیمت تاثیر دارد نوع موتور و در کنار آن نوع گیربکس به کار رفته در آن میباشد. معمولا برای خرید موتور گیربکس دار اقتصادی، بهتر است به دنبال الکتروموتور سه فاز آن باشیم. زیرا قیمت بسیار مناسبتری به نسبت الکتروموتور تک فاز و الکتروموتور DC دارد.
در قدم بعدی برای خرید موتور گیربکس صنعتی باید قیمت گیربکس متصل به موتور را انتخاب کنیم.
نوع | قیمت دینام | راندمان | گشتاور انتقالی در مقایسه با فضای اشغالی |
هلیکال | زیاد | 70% | زیاد |
حلزونی | کم | 50% | خیلی زیاد |
کرانویل | متوسط | 80% | کم |
خورشیدی | خیلی زیاد | 90% | خیلی کم |
توان الکترموتور
عامل موثر دیگر در قیمت موتور گیربکس دار، توان الکتروموتور میباشد که به ازای سرعت و توان مورد نیاز انتخاب میشود. این پارامتر در انواع موتور گیربکسی کوچک به واحد وات و در موتور گیربکس های بزرگتر با واحدهای اسب و کیلو وات بیان میشود. توجه داشته باشید که هر 3 وات معادل 4 اسب بخار میباشد.
برای به دست آوردن توان خروجی مورد نیاز حتما راندمان گیربکس را هم در نظر بگیرید. زیرا تمامی پارامترها در واقعیت به نسبت آن چه در برگه و به صورت تئوری میباشد متفاوت است.
توان خروجی(Pout) = توان ورودی(Pin) * راندمان
برند تولید کننده
معروفترین برند الکتروگیربکس های موجود در ایران برای خرید موتور گیربکس میتوان به برندهای زیر اشاره کرد:
- تایلی
- spg
- ایمالز
- ژنگ
- سهند
موتورگیربکس های تایلی: الکتروموتور گیربکسدار تایلی، حدودا 1000 قلم موتور گیربکس صنعتی با کیفیت بالای جهانی در اختیار مشتریان قرار میدهد.
الکتروگربکس های ایلماز ترکیه جزء با کیفیتترین برندهاست با گشتاور خروجی 10 تا 5000 نیوتن متر تولید و در بازار ایران عرضه میشود.
موتور گیربکس های spg در انواع مختلف تکفاز و سه فاز DC ، AC و BLDC (براشلس)، کنترلر سرعت و ترمز الکتریکی و موتور تولید می شود.
نسبت گیربکس
هر چه نسبت گیربکس بیشتر باشد، گشتاور خروجی بالاتر میرود و دور کاهش مییابد، اما راندمان هم به شدت پایین میآید. در محصولاتی که نسبت گیربکس آنها بالاست، معمولا از دو یا سه طبقه دنده در داخل آن استفاده شده است.
سرویس فکتور
سرویس فکتور از موارد بسیار مهم در انتخاب و قیمت موتور گیربکس میباشد که اکثرا مورد توجه قرار نمیگیرد. پارامتر سرویس فکتور در کاتالوگ و حتی پلاک آنها آمده و از مشتری خواسته شده است تا بسته به میزان استفاده کند.
سرویس فکتور حدودا عددی است بین 0.9 تا 2 که بسته به مقاومت گیربکس مقابل سه عامل زیر تعیین میشود:
- ساعت کارکرد در طول 24 ساعت روز
- نوع و شوکهایی که به شفت آن وارد میشود
- تعداد خاموش و روشن شدن که در هر ساعت اتفاق میافتد.
در جدول زیر میزان سرویس فکتور انتخابی آورده شده است:
موتور گیربکس دار یا الکتروموتور گیربکس دار چیست؟
موتور گیربکس دار یا الکتروگیربکس با نام موتورگیربکسی یا الکتروموتور گیربکس دار نیز شناخته میشود، از ترکیب یک موتور و موتور الکتریکی که بهصورت مستقیم کوپل شدهاند، ساخته شده است. از موتور گیربکس به انگلیسی geared motor یا gearbox motor نام برده میشود.
این وسیله صنعتی برای ایجاد گشتاور بالا در سرعت کم کاربرد دارد. در موتور گیربکسها، وظیفه اصلی گیربکس به عنوان یک مبدل گشتاور است. به این ترتیب، این قطعه میتواند برای موتورهای کوچک، گشتاورهای زیادی را تولید کند.
این وسیله صنعتی در کنترل سرعت انتقال و افزایش قدرت نقش دارد. در موتورگیربکس انتقال حرکت از طریق تماس دو یا چند چرخ دنده با یکدیگر انجام میشود. به این ترتیب، از یک محور دورانی به محوری دیگر انتقال حرکت اتفاق میافتد. موتور گیربکس ها در انواع ماشینآلات صنعتی از جمله تجهیزات و دستگاههای انتقال مواد، صنایع پتروشیمی، تولید خودرو و ماشینآلات کشاورزی کاربرد دارند.
6 پارامتر مهم برای خرید موتور گیربکس دار صنعتی
- گشتاور خروجی
- ولتاژ
- سرعت موتور و خروجی گیربکس
- نوع موتور گیربکس
- محل نصب و قرارگیری
1- گشتاور خروجی
گشتاور، مهمترین فاکتور تعیینکننده کاربرد موتور گیربکس قدرتی است که برای تعیین نیروی چرخشی اعمال شده به شفت یا چرخدندهها کارایی دارد. این فاکتور فنی را با واحد نیوتنمتر معرفی میکنند که فرمول محاسبه آن در انواع موتور گیربکسدار صنعتی به قرار زیر است:
گشتاور گیربکس = راندمان گیربکس * نسبت تبدیل گیربکس * گشتاور ورودی (گشتاور موتور)
گشتاور موتور گیربکس به سه عامل اصلی بستگی دارد:
- توان موتور
- ولتاژ موتور
- نسبت گیربکس
در کاتالوگ موتور گیربکس صنعتی مقدار گشتاور خروجی درج شده است. اما این مقدار در برخی از برندها از محاسبات تئوری به دست آمده و ممکن است تحمل دندهها در آن به خوبی لحاظ نشده باشد. لذا توصیه میشود حتما قبل از خرید موتور گیربکس دار به این نکته توجه نموده و از یک رنج توانی بالاتر استفاده نمایید.
2- ولتاژ
لیست قیمت الکتروموتور گیربکس دار کاملاً وابسته به نوع ولتاژ راهاندازی الکتروموتور آنها تغییر میکند
این ولتاژ میتواند DC و یا AC باشد. در توانهای یکسان، موتورهای دیسی نسبت به موتورهای ایسی گشتاور بالاتری دارند اما با توجه به نیاز به مبدل، قیمت موتور گیربکس صنعتی را بالا میبرند. استفاده از موتور سهفاز با توجه به فراوانی و قیمت مناسبتر و امکان کنترل دور بااینورتر تک فاز به سه فاز و یا اینورتر سه فاز به سه فاز ، بیشتر توصیه میشود.
3- سرعت موتور و خروجی گیربکس
معمولا برای موتور گیربکس های موجود در بازار از موتور 1400 دور بر دقیقه (4 پل) استفاده میشود. نسبت گیربکسهای کوپل شده نیز معمولا بین 10 تا 100 میباشد که دور خروجی 14 تا 140 دور را خواهد داشت.
برای دورهای بالاتر باید از موتور 3000 دور استفاده نمود. برای دورهای کمتر از 14 دور بر دقیقه، یا باید از گیربکسهای ترکیبی استفاده نمود و یا از موتورهای دور پایینتر مثل موتور 900 دور (6 پل) یا موتور 700 دور (8 پل) استفاده کرد. در این صورت میتوان تا 7 دور بر دقیقه نیز دور را پایین آورد. البته از اینورتر کنترل دور هم میتوان برای پایین آوردن دور خروجی کمک گرفت.
4- نوع موتور گیربکس
در جاهایی که فضای کم و دقت بالا نیاز داریم از گیربکس خورشیدی و زمانی که چرخش 90 درجه محوری با قیمتی مناسب نیاز داریم میبایست از گیربکس حلزونی استفاده میشود.
انواع موتور گیربکس بالابر را از همین مدلهای حلزونی انتخاب میکنند. این در حالی است که برای مصارف خاصتر با راندمان بالا میتوان از موتور گیربکس مستقیم و یا خورشیدی و هلیکال نیز استفاده کرد.
5- محل نصب و قرارگیری
هر موتور بر اساس مشخصاتی که دارد، برای کار در محیطی با شرایط فیزیکی مخصوص مناسب است.
مثلا موتور گیربکسی که در محیطهای صنعتی با رطوبت بالا، ذرات غلیظ و متراکم و... کار میکند باید عایقبندی استاندارد و مناسبی داشته باشد، در غیر این صورت قادر به ارائه بازدهی مطلوب در آن محیط نخواهد بود. دمای محیط نیز از دیگر شرایط محیطی مهم است که در انتخاب الکتروگیربکس باید مد نظر قرار گیرد.
از سوی دیگر، نوعی موتور گیربکس وجود دارد که به صورت کامل در کارخانه با هم کوپل شدهاند و قابل جداسازی نیستند ولی راندمان بالاتری دارد. در کشورهای پیشرفته و صنعتیتر قیمت مناسب تری دارند اما به خاطر تنوع زیاد و به دنبال آن موجودی کم در ایران، قیمت این نوع از موتور و گیربکسها بالا است و استفاده از آنها فقط در موارد خاص صرفه اقتصادی دارد.
موتور گیربکسها به همان ترتیبی که در شکل زیر از راست به چپ دیده میشوند، میتوانند بصورت هالوشفت 90 درجه، شفت مستقیم پایهدار و شفت مستقیم فلنجدار باشند.
6- قطر شفت خروجی
از عواملی که هنگام بررسی قیمت موتور گیربکس دار مورد توجه قرار میگیرد، قطر شفت خروجی آن میباشد. این عامل بسیار مهم است و باید قبل از خرید، میزان بار شعاعی و محوری روی شفت اندازهگیری شود و جنس و قطر شفت با استفاده از آن انتخاب گردد. بسیاری از خریداران، ملاک خود را قطر شفت خروجی موتور و گیربکس صنعتی می دانند.
انواع الکتروموتور گیربکسی از لحاظ نوع موتور
قیمت الکتروموتور گیربکسی بر اساس نوع موتور برآورد میشود. انواع الکتروموتور گیربکسی کوچک را با استفاده از موتور DC میسازند. این سری موتور گیربکس DC در طراحی تجهیزات سیار و یا سیستمهای کنترل دقیق رباتیک و ماشینها و تجهیزات کوچک کارایی دارند. در عین حال کاربرد موتور گیربکس ۱۲ ولت قوی در طراحی تجهیزات صنعتی نیز متداول است. اما بخش بزرگی از انواع موتور گیربکس قدرتی دارای الکتروموتور سه فاز از نوع ۳۸۰ ولت AC هستند که به راحتی در فضاهای صنعتی راهاندازی شده و شرایط کنترل سرعت و کارایی ساده و مطمئنی دارند.
انواع الکتروموتور از لحاظ نوع موتور به 3 نوع زیر تقسیم میشوند:
پرکاربردترین انواع موتورهای DC از نوع 12 و 24 ولت میباشند. برای تهیه انواع موتور 24 ولت گیربکس دار میتوانید به این صفحه مراجعه نمایید.
در قسمت پشت بعضی از موتورها، انکودر چرخشی وجود دارد تا بتوان سرعت و موقعیت را کنترل نمود.
موتور گیربکس انکودردار معمولا بر روی موتورهایی با گیربکس خورشیدی که لغزش و خطای کمتری دارند استفاده میشود و قیمت این مجموعه را بالاتر میبرد.
انواع الکتروموتور گیربکسی دار از لحاظ نوع گیربکس
برای محاسبه قیمت الکتروموتور گیربکس دار ، بایستی نوع گیربکس را بدانیم. همه گیربکسهای صنعتی با هدف تبدیل سرعت و افزایش گشتاور طراحی شدهاند و قادر هستند تا عملکرد موتورهای الکتریکی را تحت کنترل کامل داشته باشند. اما با توجه به نوع طراحی چرخدندهها و همچنین چیدمان چرخدندهها تا روش تبدیل سرعت و البته قابلیتهای کاربردی و… متفاوت هستند. این تنوع کاربرد آنها در اتوماسیون صنعتی را متنوع کرده است که به قرار زیر است:
- موتورگیربکس شافت مستقیم یا هلیکال
- موتورگیربکس دار حلزونی یا کتابی
- موتور گیربکس کرانویل یا 90 درجه
- موتور گیربکس خورشیدی یا سیاره ای
موتور گیربکس شافت مستقیم و یا شافت موازی یا هلیکال Helical Gearbox
هلیکال شافت مستقیم (Direct Shaft) و شفت موازی (Parallel shaft)، دو نوع گیربکس هلیکال تولید شده هستند. گیربکس نوع دوم یا همان شفت موازی در میان فعالان این عرصه با نام آویز نیز شناخته میشود. اینها به علت راندمان بالای موتور و گیربکس های هلیکال و انتقال قدرت بالا، در صنایع سنگین استفاده میشوند.
مزایای این گیربکسها آنچنان است که خرید موتور گیربکس هلیکال در بسیاری از صنایع متداول است. این گیربکسها از قابلیتهایی به قرار زیر برخوردار هستند:
- از آنها میتوانیم برای کار در نسبتهای تبدیل بالا استفاده کنیم.
- طراحی و تعمیرات سادهای دارند و در کل روش نگهداری از آنها آسان است.
- با توجه به طراحی شافت مستقیم فضای کمی را اشغال کرده که برای نصب در مکانها با ابعاد باریک و محدود مناسب هستند.
- در سرعتهای بسیار بالا بدون لرزش کار میکنند.
موتور گیربکسدار حلزونی یا کتابی Worm Gearbox
چیزی که در گیربکسهای حلزونی اهمیت دارد زاویه بین ورودی و خروجی شفت آن میباشد، این زاویه به صورت ایدهآل باید 90 درجه باشد که هرچه این زاویه دقیقتر باشد راندمان و دقت افزایش مییابد. موتور گیربکسدار حلزونی راندمان بسیار پایینی در حدود 60 درصد دارد، این در حالی است که در بعضی از گیربکسهای خورشیدی این مقدار به 98 درصد هم میرسد.
گیربکسهای حلزونی که به خاطر قیمت خوب و نگهداری آسان و ارزان در صنعت به وفور یافت میشوند به دو قسمت اصلی تقسیمبندی میگردند:
- مارپیچ (نیروی زیادی را متحمل میشود، از جنس فولاد ساخته میشود)
- دندهای
موتور گیربکس کرانویل یا 90 درجه Crown Wheel Pinion Gearbox
اگر با انواع چرخدندهها و نوع اتصال آنها آشنا باشید، قطعا نام کرانویل و پینیون را نیز شنیدهاید. با قرارگیری این دو دنده روی هم، به دلیل خواص متفاوتی که ایجاد میکنند، نام مجزایی روی گیربکس تعریف میکنند.
موتور گیربکس ۹۰ درجه کرانویل برای کار تحت فشار بالا بهترین است. در عین حال از قابلیت تولید گشتاور بالا برخوردار بوده و به نسبت وزن سبک از قدرت عملیاتی بالایی پشتیبانی میکند. ویژگی برجسته این محصول قابلیت کارکرد با تغییر زاویه ۹۰ درجه است که در طراحی بسیاری از سیستمهای صنعتی مورد استفاده گسترده قرار میگیرد. در عین حال موتور گیربکس ۹۰ درجه کرانویل در دستهبندی بیصدا ترین و کم استهلاک ترینها قرار دارد.
موتور گیربکس خورشیدی یا سیارهای Planetary Gearbox
جدیدترین گیربکس وارد شده به صنعت، گیربکس خورشیدی است که به خاطر ساختار خود میتواند در کمترین فضای ممکن بیشترین نیرو را انتقال دهد.
موتور گیربکس های خورشیدی را شاید بتوان بهترین گزینه برای ایجاد و افزایش ضریب تبدیل بالا دانست. همچنین راندمان و دقت این نوع به شکل محسوسی از بسیاری از انواع آنها بیشتر است. از نوع خاصی از گیربکسهای خورشیدی بر روی سروو موتورها هم استفاده میشود. گیربکسهای سروو موتور، لقی بسیار پایینی دارند تا دقت سروو موتور در خروجی پایین نیاید.
اصول پلاک خوانی موتور گیربکس دار
در پلاک خوانی موتور گیربکس صنعتی با فاکتورهای فنی متعددی روبرو هستیم. این فاکتورها به قرار زیر هستند:
- شماره سریال پلاک
- فرکانس نامی موتور الکتریکی
- سرعت موتور گیربکس که با مؤلفههای سرعت موتور و سرعت خروجی گیربکس نمایش داده میشود.
- مشخصههای فیزیکی موتور گیربکس از قبیل نوع (حلزونی، هلیکال، خورشیدی و...)، سایز بدنه گیربکس، سایز پوسته الکتروموتور، تعداد قطب و ابعاد
- ولتاژ نامی راهاندازی موتور الکتریکی
- توان نامی بر حسب کیلو وات
- جریان نامی از محدوده مجاز کارکرد موتور الکتریکی
- ضریب توان
- بازده
- نسبت گیربکس
- نوع روغن به همراه مقدار حجم روغن مورد نیاز گیربکس
- نوع برق ورودی از نوع AC و یا DC و تعداد فازها
- درجه حفاظت
- کلاس حرارتی
- و ...
لیست قیمت موتور گیربکس دار و خرید از فروشگاه اینترنتی ماناموتور
راحتترین مسیر خرید، فروشگاههای اینترنتی معتبر میباشند که به فروش موتور گیربکس صنعتی میپردازند. در فروشگاه اینترنتی ماناموتور، انواع برندهای با کیفیت ایرانی، چینی و اروپایی با ارائه مشخصات دقیق فنی عرضه میشود. مناسب ترین قیمت موتور گیربکس دار و قیمت الکتروموتور گیربکس دار در سایت ماناموتور فعال است.
همچنین ما در تلاش هستیم تا بهترین خرید را با مشاوره و پشتیبانی فنی به صورت تلفنی و یا در پیام رسانهای واتساپ و ایتا رقم بزنیم. با ورود به دسته محصولات مورد نظر، قیمت فروش موتور گیربکس دار صنعتی را ملاحظه نمایید.
مشاهده بیشتر
- KORMAS-63103411موتور گیربکس دار حلزونی انکودردار درب اتوماتیک 100 وات 24 ولت ساخت کرماس ترکیه4,400,000 تومان
- SPG-RA61B38Rموتور دیسی گیربکس دار حلزونی دارای شفت پشت 24 ولت 97 دور بر دقیقه ساخت SPG کره جنوبی7,915,000 تومان
- SPG-RA61B50Rموتور دیسی گیربکس دار حلزونی دارای شفت پشت 24 ولت 74 دور بر دقیقه ساخت SPG کره جنوبی7,915,000 تومان
- SPG-RA61B75Rموتور دیسی گیربکس دار حلزونی دارای شفت پشت 24 ولت 49 دور بر دقیقه ساخت SPG کره جنوبی7,915,000 تومان
- TAILI-6IK180GU-VD;6GU-3RHموتورگیربکس تک فاز دور متغیر دیجیتال 180 وات - یک چهارم اسب 466 دور بر دقیقه، گیربکس 90 درجه نسبت 3، ساخت تایلی چین16,588,000 تومان
- TAILI-5IK90GU-CF;5GU-25RHموتورگیربکس تک فاز 90 وات 56 دور بر دقیقه، گیربکس 90 درجه نسبت 25، ساخت تایلی چین10,083,000 تومان
- KORMAS-67114784موتور گیربکس دار خورشیدی دیسی 24 ولت 250 دور بر دقیقه ساخت کرماس ترکیه4,400,000 تومان
- KORMAS-5603063240023موتور گیربکس دار حلزونی انکودردار درب اتوماتیک 140 وات 24 ولت کرماس ترکیه6,380,000 تومان
- CROUZET-80803008موتور گیربکس فرانسوی کروزت 24 ولت 160 دور، شفت 8 م.م، دیتاشیت، ذغال قابل تعویض1,800,000 تومان شروع از 1,584,000 تومان
- TAILI-5IK40GU-CF;5GU-250Kموتورگیربکس تک فاز 40 وات 5 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 250، ساخت تایلی چین6,186,000 تومان
- TAILI-5IK90GU-YF;5GU-20Kموتورگیربکس سه فاز 90 وات 70 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 20، ساخت تایلی چین7,732,000 تومان
- TAILI-5IK120GU-VG;5GU-15Kموتورگیربکس تک فاز دور متغیر 120 وات 93 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 15، ساخت تایلی چین10,748,000 تومان
- TAILI-5DC120-24GU-CF;5GU-100Kموتورگیربکس دیسی 24 ولت، 120 وات 18 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 100، ساخت تایلی چین10,207,000 تومان
- TAILI-5IK40GU-CF;5GU-200Kموتورگیربکس تک فاز 40 وات 7 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 200، ساخت تایلی چین6,186,000 تومان
- TAILI-3IK15GN-C;3GN-100Kموتورگیربکس تک فاز 15 وات 14 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 100، ساخت تایلی چین4,454,000 تومان
- TAILI-5DC140-24GU-CF;5GU-100Kموتورگیربکس دیسی 24 ولت، 140 وات 18 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 100، ساخت تایلی چین10,702,000 تومان
- TAILI-6IK250GU-YF;6GU-20Kموتورگیربکس سه فاز 250 وات - یک سوم اسب 70 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 20، ساخت تایلی چین10,207,000 تومان
- TAILI-5IK60GU-CF;5GU-250Kموتورگیربکس تک فاز 60 وات 5 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 250، ساخت تایلی چین6,681,000 تومان
- TAILI-3IK15GN-C;3GN-10Kموتورگیربکس تک فاز 15 وات 140 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 10، ساخت تایلی چین4,454,000 تومان
- TAILI-5DC40-24GU-CF;5GU-36Kموتورگیربکس دیسی 24 ولت، 40 وات 50 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 36، ساخت تایلی چین8,227,000 تومان
- TAILI-4DC30-24GN-CF;4GN-15Kموتورگیربکس دیسی 24 ولت، 30 وات 120 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 15، ساخت تایلی چین6,804,000 تومان
- TAILI-4IK25GN-C;4GN-100Kموتورگیربکس تک فاز 25 وات 14 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 100، ساخت تایلی چین4,948,000 تومان
- TAILI-4IK25GN-VG;4GN-15Kموتورگیربکس تک فاز دور متغیر 25 وات 93 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 15، ساخت تایلی چین6,681,000 تومان
- TAILI-5IK60GU-CF;5GU-100Kموتورگیربکس تک فاز 60 وات 14 دور بر دقیقه، گیربکس نسبت 100، ساخت تایلی چین6,681,000 تومان