خط کش اپکن OPKON
چرا opkon؟
شرکت Opkon در سال 1993 تاسیس شده است و در شهر استانبول ترکیه قرار دارد. عمده فعالیت این شرکت شامل توسعه، طراحی و تولید انواع تجهیزات و سنسورهای الکترونیکی با کیفیت تحت استانداردهای اروپایی و توزیع آن ها به نقاط مختلف جهان است.
شرکت اپکون دارای کارخانه ای به مساحت 2500 متر مربع در استانبول است که در آن بیش از 55 تکنسین و مهندس با سال ها تجربه مشغول به فعالیت هستند. شرکت Opkon دارای استاندارد کیفیت ISO 9001-2008 است.
اپکون تولید کننده محصولات مختلفی از جمله انواع سنسور، انکودر، انکودر خطی، پتانسیومتر و ... است که در 6 قاره و 28 کشور توزیع میشوند و در طیف گسترده ای از صنایع مورد استفاده قرار میگیرند صنایعی از قبیل نساجی، چاپ، بسته بندی، چوب، پزشکی و ...
نمایندگی اپکن
شرکت مانا موتور نمایندگی Opkon با تکیه بر دانش فنی متخصصان خود و تجربه 8 ساله در زمینه مشاوره و فروش انواع الکتروموتور، وارد کننده و ارائه دهنده انواع محصولات برند Opkon در ایران است و شما میتوانید در سایت مانا موتور هر آنچه در مورد محصولات این برند شامل انواع کاتالوگ ، مشخصات فنی و لیست قیمت را مشاهده کنید، مشخصات فنی محصولات مختلف را باهم مقایسه کرده و محصول مناسب خود را خریداری کنید.
خط کش opkon چه کاربرد هایی دارد؟
خط کش دیجیتال یکی از پرکاربردترین ابزار و وسایل اتوماسیون صنعتی است. این وسیله به دلیل انعطاف و قابلیت هایی که در اندازه گیری دارد، در زمینه های گوناگون صنعتی مانند سی ان سی، صنایع ساخت و پرداخت قطعات فلزی و... کاربرد دارد. این ابزار در واقع نوعی سنسور است که به وسیله محاسبه سیگنال های متغیر، اندازه را روی خروجی های مختلف مانند مانیتور یا سی ان سی نمایش می دهد.
در صنایع مختلف و بر حسب نیاز، همواره ابزارهایی برای اندازه گیری کمیت های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. خط کش های دیجیتال، سنسورهایی هستند که میزان جابجایی را بر حسب میکرون اندازه گیری می کنند. ابزار فوق نتایج را به صورت کدهایی به خروجی ها می فرستند. خط کش ها، توانایی اتصال به نمایشگرهای دیجیتال یا دستگاه های سی ان سی، مدارهای کنترلی یا PLC را دارند. سرعت، فاصله، جهت نیز علاوه بر جابجایی می توانند توسط این ابزار محاسبه شوند.
نکته مهم در مورد انواع خط کش های دیجیتال، علت نامگذاری آن ها است. پسوند دیجیتال به دلیل نوع سیگنال های خروجی منعطف و قابل نمایش این نوع از خط کش ها در دستگاه های مختلف برای وسیله انتخاب شده است. در ادامه مطلب علاوه بر توضیح نحوه عملکرد و ساختار خط کش های دیجیتال، نکاتی مهم درباره روش خرید ابزار فوق بیان می شود.
خط کش دیجیتال؛ ساختار و عملکرد
این وسیله از دو قطعه تشکیل شده است؛ هد خط کش و بدنه خط کش. با حرکت بدنه نسبت به هد، سیگنال هایی از تغییر موقعیت خط کش محاسبه می شود. در واقع وضعیت قبلی خط کش با وضعیت بعدی او سنجیده شده و اختلاف مورد نظر به عنوان جابجایی در نظر گرفته می شود.
برخی از نمایشگرها ویژگی هایی خاص دارند که می توانند خروجی های خط کش را با سرعتی بالا به داده هایی قابل استفاده در بخش های مختلف تبدیل کنند. مثلا با فشار دادن یک دکمه شما می توانید مقیاس عدد نشان داده شده روی نمایشگر را از میکرون به اینچ یا میلی متر تبدیل کنید.
دقت در خط کش دیجیتال بر اساس حساسیت آن متفاوت است. مثلا دقت در برخی خط کش های دیجیتال 5 میکرون و در بسیاری دیگر 1 میکرون است. بسته به حساسیت اندازه های در صنایع و کاربردهای مختلف، از خط کش هایی با دقت متناسب استفاده می شود.
برای نمایش یا استفاده از خروجی های انواع خط کش های صنعتی، باید از ابزارهایی نمایش خروجی استفاده شود. دستگاه های سی ان سی، نمایشگرهای دیجیتال با صفحه کلید، مدارها و کامپیوتر از جمله مهم ترین وسایلی هستند که می توانند به خط کش وصل شده و سیگنال ها را به عدد تبدیل کنند. ابزار و وسایلی مانند مانیتورهای دیجیتال مخصوص که سیگنال های خط کش را به اعداد و اطلاعات مفید تبدیل می کنند، DRO می نامند.
جابجایی های محاسبه شده در دستگاه های خط کش یادشده، محوری هستند. یعنی یک محور تحت پوشش خط کش قرار می گیرد و اندازه ها در همان محور بررسی می شوند.
انواع خط کش های دیجیتال
ابزار یادشده در انواع مختلفی ساخته می شود. این به آن معناست که تکنولوژی هایی که خط کش به وسیله آن ها اندازه گیری می کند، متفاوت هستند. انواع خط کش های دیجیتال یا همان انکودرهای خطی عبارتند از:
- خط کش دیجیتال مغناطیسی
- خط کش اپتیک یا نوری دیجیتال
هرکدام از انواع خط کش ها، ساختاری متفاوت برای محاسبه و اندازه گیری در صنعت دارند. خط کش مغناطیسی با استفاده از یک نوار مغناطیسی دارای قطب های مغناطیسی و یک سنسور مخصوص و حساس، اندازه را محاسبه می کند. اما نوع نوری از پرتو متمرکز روی مقیاس نواری استفاده می کند. در خط کش های اپتیک، مقیاس به وسیله علائمی مخصوص تقسیم بندی شده است.
از نظر روش عملکرد و محاسبه اندازه ها، خط کش های دیجیتال می توانند مغناطیسی، پتانسیومتری، مطلق یا ابسولوت و یا افزایشی باشند. اما به دلیل دقت و کاربرد انواع افزایشی و مطلق، از همین دو روش در ساخت اکثر خط کش ها استفاده می شود.
نکته مهمی که در مورد تمامی خط کش های یادشده مهم است، نوار و مقیاس آن ها و فشردگی علائمی است که دارد. این نوار هرچه فشرده تر باشد، رزولوشن به دست خواهد آورد.
نکات مهم در خرید انواع خط کش دیجیتال
توجه به کاربردها و نوع خط کش از جمله مهم ترین نکات قابل توجه قبل از خرید محصول یادشده است. مهم ترین نکات قابل توجه قبل از خرید انکودرهای خطی عبارتند از:
- نوع خط کش؛ افزایشی یا مطلق
- نوع سیگنال های خروجی از انکودر خطی مانند HTL ، TTL و کدهای باینری
- نصب داخلی یا خارجی
- ولتاژ منبع انکودر
- نوع اتصال انکودر
- طول کابل نمایشگر خط کش
انتخاب خط کش دیجیتال فرآیندی بسیار دقیق است که باید به وسیله متخصصان آگاه به اتوماسیون صنعتی انجام شود. در غیر این صورت هزینه های گزافی برای اختلال ماشین آلات گران و ضایعات تولید به شما وارد خواهد شد. بنابراین توصیه می شود ابتدا با توجه به نیاز خود با دقت به موارد بالا توجه کنید. انکودر خطی مورد نیاز خود را با تطبیق مقیاس های بالا با نیاز خود و مشخصات هر انکودر تطبیق دهید. سپس می توانید بهترین گزینه را برای خرید انکودر انتخاب کنید.
نمایندگی فروش مستقیم انکودرهای خطی و خط کش های دیجیتال
حتی با توجه به موارد گفته شده در قسمت های قبلی نیز، بهتر است انتخاب انکودر خطی مورد نیاز خود را به تیم متخصص فروشنده و نمایندگی های رسمی برندهای مشهور تولیدکننده انکودر در ایران واگذار کنید. برندهای سینو، اتک سنسور و آپکن مشهورترین تامین کنندگان پک های خط کش دیجیتال و نمایشگر در ایران هستند.
در صورتی که محصولات برندهای فوق را از نمایندگی و عاملیت فروش مستقیم آن ها در ایران خریداری کنید، مزایای ویژه در خرید انکودرهای خطی اورجینال خواهید داشت. اولین مزیت این شکل از اقدام برای خرید، دریافت محصول با قیمت واقعی و بدون افزایش قیمت واسطه ای است.
نمایندگی ها و مجموعه هایی که فروش مستقیم خط کش های دیجیتال برندهای معتبر را انجام می دهند، اصالت کالا و سلامت آن را تضمین می کنند. بعضی از فروشندگان معتبر نیز حتی خدماتی مانند بازگشت محصول قبل از 7 روز را ارائه می دهند. البته چنین خدماتی تحت شرایط و قوانینی خاص از سوی فروشنده ارائه می شود و منوط به عدم ضرب دیدگی یا آسیب به خط کش یا مانیتور است.
انکودر خطی چیست و عملکرد آن چگونه است؟ خرید این محصول از ماناموتور
انکودر خطی یا همان خط کش، در واقع یک سنسور نشان دهنده موقعیت میباشد که مقیاس را میخواند و موقعیت خوانده شده را با استفاده از سیگنالهای آنالوگ و یا دیجیتال، کد میکند. سیگنالهای خروجی از این تجهیزات، توسط یک کنترلر قابل رمز گشایی و یا به عبارتی دکدینگ یا دکد شدن هستند. انکودر خطی در دو نوع ابسولوت یا مطلق (Absolaute) و اینکرمنتال یا افزایشی (Incremental) در بازار عرضه میشود که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارند. در ادامه مطلب انواع انکودرها را بررسی میکنیم.
آشنایی با کاربردهای انکودر خطی
به طور کلی، میتوان دو کاربرد اصلی برای انکوردهای خطی در نظر گرفت که این کاربردها به شرح زیر هستند.
اندازهگیری یا Measurement
اندازهگیری یکی از کاربردهای انکودرها میباشد که شامل اسکنرهای لیزری، کولیسها، اندازهگیری چرخ دنده، تسترهای کشش، CMM و DROs میباشد. CMMها، ماشینهایی هستند که جهت اندازهگیری خصوصیات هندسی و فیزیکی یک جسم مورد استفاده قرار میگیرند. همچنین DROsها نیز نمایشگرهایی هستند، همراه با کی پد و یک کامپیوتر داخلی که سیگنالهای تولید شده توسط انکودر را میخوانند.
سیستمهای حرکتی
در سیستمهای حرکتی سروو کنترل، جهت تولید حرکت سریع و با دقت بالا، از انکودرهای خطی استفاده میکنند. این خط کشها در سیستمهای حرکتی مانند رباتیک، ماشین ابزار، تجهیزات مونتاژ، تسمههای نیمه هادی، ماشینهای Wire-bonder، پرینترها و پرسهای دیجیتالی کاربرد دارند.
سیگنالهای خروجی از انکودر خطی
انکودرهای خطی، موقعیت مکانی را به صورت سیگنالهایی عرضه میکند که این سیگنالها در دو نوع آنالوگ و دیجیتال میباشند. در ادامه این بخش، این سیگنالها را بررسی میکنیم.
سیگنالهای آنالوگ
در استاندارد ذکر شده برای انکودرها، سیگنالهای خروجی آنالوگ از این دستگاهها، به صورت سینوس و کسینوس میباشد. این سیگنالها به اشکال متفاوتی میتوانند منتقل شوند تا از تاثیر نویزهای مختلف مصون بمانند. در گذشته، مقدار پیک سیگنال خروجی سیگنالها، جریان 12 آمپر بود که اخیرا با سیگنال ولتاژ با مقدار پیک تو پیک 17، جایگزین شده است. در مقایسه با انتقال سیگنال به صورت دیجیتال، سیگنالهای آنالوگ، با پهنای باند کمتر، به کم شدن تشعشع امواج EMC کمک میکنند.
سیگنالهای دیجیتال
اکثر انکودرهای خطی، سیگنالهای آنالوگ سینوس و کسینوس را مورد استفاده قرار میدهند و سیگنالهای مربعی را خارج میکنند. فاصله بین لبه دو کانال، نشان دهنده رزولوشن دو کانال میباشد. یکی از اصلیترین مزایای انکوردهایی که خروجی پالس دارند، عدم اثر پذیری از نویز میباشد. هر چند سیگنالهای سرعت بالا و فرکانس بالا، میتواند موجب تولید شدن بیشتر امواج EMC شود. انکودرهای Incremental که سیگنالهای دیجیتال داخلی یا همان خروجی پالس هستند، امکان انتقال موقعیت به هر تجهیز الکترونیکی دیگر مانند کانتر موقعیت را دارند.
انواع انکودر خطی دارای مقیاس
برای استفاده بهینه و همچنین افزایش کاربردهای انکودر، این تجهیزات از لحاظ نوع مقیاس نیز در دستههای مختلفی تقسیمبندی میشوند که در ادامه آنها را بررسی میکنیم.
انکودرهای خطی اپتیکی یا نوری
یکی از دقیقترین انواع انکودرهای خطی، مدل نوری و یا اپتیکی آن میباشد که در اتوماسیونهای صنعتی، کاربردهای بسیار زیادی دارد. البته باید توجه داشته باشید که در هنگام نصب، باید از محافظهای اضافی، برای جلوگیری از آلودگی به وسیله هرگونه گرد و غبار، ارتعاشات و موارد دیگر، استفاده کنید. منابع نوری قابل استفاده برای این نوع از انکودرها، چراغ مادون قرمز، LEDهای قابل مشاهده، چراغهای مینیاتوری و دیودهای لیزری میباشد. این انکودرها، نور دریافت شده را به خروجی سینوسی تبدیل میکنند و سپس این سیگنالهای پاسخ، با یکدیگر ترکیب شده و به صورت سیگنال خروجی در پاسخ نهایی قرار میگیرند.
انکودرهای خطی مغناطیسی
انکودر خطی مغنایسی، نسبت به مدل سایر مدلهای دیگر، دارای مقاومت بسیار بالایی میباشد و میتوان از آنها در موقعیتهایی که دارای آلودگیهای صنعتی، رطوبت و یا لرزش بالاتری هستند، استفاده کرد. اما لازم به ذکر است که دارای دقت بسیار کمتری نیز هستند. مکانیز کاری این نوع از انکودرها، استفاده از معیار فعال مغناطیسی، یا غیر فعال با مقاومت مغناطیسی میباشد.
انکودرهای خطی خازنی
انکودر خطی خازنی، مجهز به حسگرهایی هستند که ظرفیت الکتریکی خازن بین خواننده و مقیاس از پیش تعیین شده را اندازهگیری میکنند.
انکودرهای خطی القایی
انکودرهای القایی، دارای تکنولوژی است که میتواند در حضور آلایندهها به خوبی عمل کند. یکی از مهمترین کاربردهای این تجهیزات، در اینداکتوسینها یا همان سنسورهای القایی میباشد. این نوع از انکودرها، علاوه بر اندازهگیری، میتوانند زاویه سنجی نیز انجام دهند.
نکات مهم برای انتخاب انکودر خطی
انکودرها در انواع مختلفی طراحی و تولید میشوند که هر کدام دارای کاربردهای خاص خود هستند. به طور کلی، انکودرها را میتوان از لحاظ نوع ساختمان در دو بخش زیر دسته بندی کرد.
- انکودر خطی
- انکودر چرخشی
با توجه به این امر، برای انتخاب انکودر متناسب با نیازهای خود، باید نکاتی را در نظر داشته باشید. اولین نکات مهم برای انتخاب انکودر، تعیین نیازها و نوع استفاده شما از این تجهیزات است. همچنین از دیگر نکات مهم برای انتخاب انکودر، میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- دقت انکودر
- پایداری در سرعتهای مختلف
- داشتن کمترین حد ممکن نویز قابل شنیدن
- اتلاف توان
- پهنای باند انکودر
البته باید توجه داشته باشید که در انکودرها دارای محدودیتهایی در عملکرد خود نیز هستند که از مهمترین آنها، میتوان به عدم توانایی در محاسبه و اندازهگیری در سرعتهای پایین اشاره کرد. به همین دلیل، در برخی از کاربردهای فیدبک، سرعت به تنهایی از آن استفاده نمیشود و از انکودرها به همراه یک تاکومتر نیز استفاده میکنند.
برندهای تولید کننده انکودر خطی
برندهای بسیار زیادی این نوع از انکودرها را طراحی و تولید میکنند که برند اپکن یکی از آنها است. این مجموعه ترکیهای، با تولید محصولات با کیفیت، توانستی بسیاری از صنعتگران ایرانی را به خود جذب کند. اپکن، طیف وسیعی از محصولات را تولید میکند که میتواند تمامی نیازهای بازار به این تجهیزات را به طور کامل پوشش بدهد.
خرید انواع انکودر خطی از فروشگاه ماناموتور
فروشگاه ماناموتور، با 8 سال سابقه در زمینه فروش انواع محصولات الکترونیکی، یکی از مراجع اصلی فروش انکودر خطی در ایران میباشد که انواع مختلف آن را با کمترین قیمتها، به مشتریان خود ارائه میدهد. اگر برای انتخاب مناسب انکودر مشکلی دارید، میتوانید با کارشناسان بخش فروش ما تماس بگیرید و از خدمات 24 ساعته و رایگان آنها بهرهمند شوید. ماناموتور در راستای جلب رضایت شما عزیزان، سفارشهای شما را با استفاده از چندین روش مختلف که به انتخاب خود خریداران است، در سریعترین زمان ممکن به اقصی نقاط کشور به صورت رایگان ارسال میکند.
خط کش مغناطیسی دیجیتال یکی ابزارهای صنعتی است که در صنایع مختلف به منظور اندازه گیری المان های گوناگون به کار می رود. با پیشرفت گسترده تکنولوژی خصوصا در چند دهه اخیر، دیگر از ابزار قدیمی برای اندازه گیری موقعیت، طول، ابعاد، وزن، دما و... استفاده نمی شود.
استفاده از ابزار اندازه گیری دقیق خصوصا در صنایع حساس، بیشتر نیاز است. خط کش دیجیتال شاید نامی ساده داشته باشد، اما ساختار آن مانند کولیس یا سایر ابزار اندازه گیری ساده نیست. این خط کش ها معمولا از دو قسمت ساخته می شوند. باند و هد قسمت های اصلی هر خط کش دیجیتال هستند.
در این مطلب سعی می کنیم تا شما را با نکات مهمی درباره خرید خط کش دیجیتال مغناطیسی و مشخصات انواع مختلف آن آشنا کنیم.
خط کش مغناطیسی دیجیتال
خط کش های دیجیتال خود به نوعی از انکودرهای خطی به حساب می آیند. انکودرهای خطی در انواع مختلفی ساخته می شوند؛ نوع خازنی، نوری یا اپتیک و انکودر مغناطیسی. در بازار اتوماسیون صنعتی، اکثر نیازها توسط انکودرهای مغناطیسی و نوری برآورده می شود. بنابراین ساخت با کیفیت انکودرهای مغناطیسی اهمیت ویژه ای دارد.
انکودرهای مغناطیسی که خط کش نیز یکی از انواع آن ها است، قبلا تنها برای رزولوشن های بیش از 5 میکرون استفاده می شد. اما پیشرفت های جدید در حوزه پردازش سیگنال و ساخت، امروزه این امکان را به وجود آورده است که انواع خط کش مغناطیسی نیز بتوانند رزولوشن های 1 میکرون تا 5 میکرون را نیز پوشش دهند.
انکودر مغناطیسی خطی چگونه کار می کند؟
خط کش مغناطیسی دیجیتال برای اندازه گیری های خود از یک هد تعریف شده با یک المان سنجش به همراه یک نوار مغناطیسی که با پولاریته (قطبیت) متناوب کدگذاری شده است، استفاده می کند. هد با حرکت خود روی باند یا نوار مغناطیسی، قطب های مغناطیسی روی آن را از طریق تغییر در ولتاژ یا مقاومت مغناطیسی تشخیص می دهد.
هدها معمولا این کار را از طریق سنسورهای مگنتورزستیو خود یا سنسورهای Hall انجام می دهند. همچنین باندهای مورد استفاده در این محصولات، از سه لایه مخصوص شامل فولاد ضد زنگ یا پلاستیک، لایه انعطاف پذیر پایه و لایه مغناطیسی کدگذاری شده تشکیل شده است.
با کیفیت ترین برند برای خرید خط کش دیجیتال مغناطیسی کدام است؟
به دلیل انعطاف پذیری نوار، شرکت های تولیدکننده انکودرهای مغناطیسی خطی، می توانند محصولات خود را در طول های مختلف تولید کنند. اما نکته مهم در خرید خط کش مغناطیسی دیجیتال، کیفیت هد و نوار و دقت ساخت است. RLS، الکترونیکا، OPKON و نیوآل از جمله تولیدکنندگان مشهور انواع انکودرهای خطی مغناطیسی هستند.
برند OPKON یکی از شرکت هایی است که محصولات خود را با قیمت مناسب و در تیراژ بالا به ایران عرضه می کند. این شرکت ترک استانداردهایی در سطح اتحادیه اروپا دارد و محصولات با کیفیتی تولید می کند.
نمایندگی انواع خط کش مغناطیسی دیجیتال
تعداد محدودی از شرکت های ایرانی، توانسته اند نمایندگی بعضی از برندهای معتبر یادشده را در ایران اخذ کنند. خرید از نمایندگی رسمی اپکون یا سایر برندها می تواند دغدغه های شما در خصوص پشتیبانی بعد از فروش، تضمین سلامت و اورجینال بودن خط کش مغناطیسی را برطرف کند. همچنین هزینه های شما در چنین خریدی با حذف واسطه های فروش کاهش پیدا می کند.
خط کش نوری | معرفی مزایا و خرید این محصول از فروشگاه ماناموتور
امروزه برای اندازهگیری میزان جابهجایی ماشینهای صنعتی از انواع خط کشهای دیجیتالی استفاده میشود. این تجهیزات به دو نوع خطکش نوری و مغناطیسی تقسیم میشوند و قابلیت اندازهگیری با دقت میکرون را دارند. همچنین این خط کشها، میتوانند اعداد را به صورت سیگنالهای الکترونیکی بر روی نمایشگر یا کنترلر مخصوص خود انتقال دهند.
سیگنالهای خروجی از این خط کشها یا به صورت مستقیم به نمایشگر متصل و پردازش میشوند، سپس بر روی آن نمایش داده میشوند، یا اینکه ابتدا به یک کنترلر جهت تحلیل میزان جابهجایی، اندازهگیری شتاب و سرعت و ... متصل شده و سپس اعداد در نمایشگر نشان داده میشوند. نوع این اتصلات به تکنولوژی ساخت خطکش نوری مربوط است که در ادامه آن را معرفی میکنیم.
خطکش نوری چیست؟
خط کشهای نوری یا optic از یک منبع فرستنده نور و یک گیرنده حساس به نور تشکیل شدهاند. در هنگام حرکت نور توسط خطوطی که روی شیشه یا فلز حک شده، قطع شده که این تعداد قطع و وصل شدن خطوط نور، متناسب با میزان جابهجایی بوده و به شکل سیگنال الکتریکی از خطکش خارج میشود. در خط کشهای نوری منبع نور میتواند مرئی یا نامرئی باشد و همچنین خطوطی که نور را قطع میکنند، میتوانند روی شیشه حک شده باشند که آن هم به تکنولوژی استفاده شده در ساخت آنها بستگی دارد.
انواع خط کش نوری
خطکش نوری یکی از هم خانوادههای روتاری انکودرها است که در انواع متفاوت، با طولهای مختلف (از چند سانتی متر تا حدود یکصد متر)، با ولتاژهای تغذیه (5 ولت، 12 ولت و...)، شکل موجهای مختلف (مربعی، سینوسی و...)و شکلهای مختلف فیزیکی تولید میشوند. در ادامه این بخش انواع خط کشهای نوری فلزی و شیشهای را معرفی میکنیم.
خط کش نوری شیشهای
در اغلب خط کشهای نوری از شیشه استفاده شده اما در برخی موارد نیز از فلز استفاده میکنند. خط کشهای شیشهای معمولا از حدود چند سانتیمتر تا حدود سه متر تولید میشوند اما سایزهای بزرگتر از آن، به دلیل مشکلات حمل و نقل تولید نمیشود. اگر نیاز به خطکش نوری با طول بیشتری داشتید، میتوانید از خط کشهای فلزی استفاده کنید.
خط کش نوری فلزی
در خط کشهای نوری فلزی، ابتدا نوری به سطح فلز تابانده میشود و پس از آن نور منعکس شده مورد تحلیل قرار میگیرد. در این نوع خط کش نوری، نوارهای کدر و براق وجود دارد که میتوانند، نور را منعکس یا منحرف کنند. این نوع خط کشها به صورت قطعات مجزا حمل شده و در کنار دستگاه مونتاژ میشوند. پروفیل بدنه این تجهیزات چند تکه شده اما خطکش اصلی که به صورت یک نوار فلزی نازک است، به شکل رول شده حمل میشود و بعد از مونتاژ بدنه به داخل آن هدایت و نصب میشود.
خط کش نوری چه مزایایی دارد؟
خط کشهای نوری مزایای بسیار زیاد دارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم. یکی از اصلیترین مزایای خطکش نوری، امکان اندازهگیری تا حدود 50 متر است، همچنین این تجهیزات نیازی به اتصال فیزیکی بین هد و خطکش ندارند (به عبارت دیگر در نزدیکی خطکش و با فاصله از آن نصب میشود) که البته این فاصله بین هد و خطکش، بسته به نوع و شرکت تولید کننده آن متفاوت است. همچنین این خط کشها به صورت برچسب بوده و بر روی ماشین نصب میشوند؛ با توجه به همین امر، لازم است روی ماشین فضایی برای نصب آن مهیا کنید. یکی دیگر از مزایای این محصول، قیمت آن است که علیرغم کاربردهای زیادی که دارد، بسیار ارزان است.
کاربرد خطکش نوری
از کاربردهای خط کشهای نوری میتوان به استفاده از آنها برای اندازهگیری و نمایش فعلی تیغه در دستگاههای CNC اشاره کرد. این تجهیزات با گرفتن حداکثر طول حرکت و تعداد پالسهای طی شده، کالیبره میشوند و مکان فعلی تیغه را در طول حرکت بر روی یک نمایشگر، نشان میدهند. همچنین این خط کشها قابلیت نصب بر روی تمامی ماشینآلات تراشکاری، در اندازههای مختلف را دارند و در جهت سرعت بخشیدن به عملکرد و افزایش دقت کار، مورد استفاده قرار میگیرند. از سایر کاربردهای خطکش نوری میتوان به استفاده از آنها در فرزکاری، تراشکاری، سنگتراشی، دستگاههای برش کاغذ و پروفیل و... اشاره کرد.
بررسی خطکش نوری از لحاظ دقت
امروزه خطکشها با دقتهای مختلفی در بازار عرضه میشوند، اما به طور معمول دقت خط کشهای نوری چیزی حدود 10 میکرون است. البته لازم به ذکر است که شما میتوانید در صورت لزوم خط کشهای با دقت بالاتر نیز خریداری کنید و باید دقت داشته باشید که با افزایش دقت این تجهیزات، قیمت آنها نیز بالاتر میرود. این تجهیزات با دقت 10 میکرون برای ماشینهای CNC معمولی بسیار کاربردی هستند و استفاده از آنها به شکل روزافزونی در حال افزایش است.
راهنمای خرید خط کش نوری
امروزه برندهای زیادی انواع خط کشهای مغناطیسی را تولید میکنند و اولین فاکتوری که برای خرید این تجهیزات باید در نظر داشته باشید، انتخاب برند مناسب است. شرکتهای RLS، الکترونیکا، OPKON و نیوآل از جمله برترین برندهای تولید کننده این تجهیزات هستند که محصولات خود را بالاترین کیفیتهای روز دنیا تولید و در بازار عرضه میکنند. پس از انتخاب برند مناسب، از موارد دیگر که لازم است آنها را بررسی کنید، میتوان به انعطافپذیری نوار، کیفیت هد و نوار خطکش اشاره کرد.
خرید خط کش نوری از فروشگاه ماناموتور
فروشگاه ماناموتور با بازدید بیش از 4000 نفر در روز از سایت اصلی این مجموعه، یکی از بزرگترین فروشگاهها برای فروش انواع تجهیزات صنعتی و الکترونیکی، به صورت آنلاین و حضوری است که دارای تنوع محصولات بسیار زیادی میباشد و میتواند تمامی نیازهای بازار، برای این تجهیزات را پوشش دهد. در ماناموتور، شما میتوانید انواع محصولات را به صورت عمده و تکی خریداری کنید و از خدمات مجموعه ما در هنگام خرید، بهرهمند شوید. همچنین مشتریان عزیز میتوانند، برای انتخاب بهتر و متناسب با نیازهای خود، تجهیزات موجود را با یکدیگر مقایسه کنند و در صورت نیاز به راهنمایی، با کارشناسان بخش فنی مجموعه تماس بگیرند.
مشاهده بیشتر
- OPKON-SLPS-25-D-2Kخط کش اهمی سایز کوچک 2 کیلواهم کورس 25 میلیمتر، مدل SLPS ساخت اپکن ترکیه4,536,000 تومان
- OPKON-RPH-1250-D-20Kخط کش اهمی 20 کیلو اهم کورس 1250 میلیمتر، مدل RPH ساخت اپکن ترکیه12,351,000 تومان
- OPKON-SLPC-50-D-2Kخط کش اهمی سایز کوچک 2 کیلواهم کورس 50 میلیمتر، مدل SPLC ساخت اپکن ترکیه4,046,000 تومان
- OPKON-RTL-650-D-10Kخط کش اهمی 10 کیلواهم کورس 650 میلیمتر، مدل RTL ساخت اپکن ترکیه6,005,000 تومان
- OPKON-SLPT-100-D-5Kخط کش اهمی سایز کوچک 5 کیلواهم کورس 100 میلیمتر، مدل SLPT ساخت اپکن ترکیه3,354,000 تومان
- OPKON-SLPT-25-D-2Kخط کش اهمی سایز کوچک 2 کیلواهم کورس 25 میلیمتر، مدل SLPT ساخت اپکن ترکیه2,789,000 تومان
- OPKON-SLPT-150-D-5Kخط کش اهمی سایز کوچک 5 کیلواهم کورس 150 میلیمتر، مدل SLPT ساخت اپکن ترکیه3,769,000 تومان