شرکت هوشمند سازان حرکت

پمپ سیرکولاتور

  • ارزان ترین
  • گران ترین
  • کمترین وزن
  • بیشترین وزن
  • بیشترین موجودی
مشاهده به صورت

پمپ سیرکولاتور | معرفی مزایا و کاربردهای این محصول + خرید از ماناموتور

یکی از تجهیزات مورد نیاز برای به گردش در آوردن جریان آب در سیستم‌های گرمایش مرکزی خانگی، صنعتی و یا سیستم تهویه هوا، پمپ سیرکولاتور است. این تجهیزات از یک بخش هیدرولیکی و روتور تشکیل شده و به عنوان پمپ‌های گریز از مرکز استفاده می‌شوند. پمپ سیرکولاتور با پمپاژ کردن آب و چرخاندن سیال در یک مدار بسته کار می‌کند و از دو بخش کلی پمپ و الکتروموتور تشکیل شده است. الکتروموتور، خود به دو بخش بلبرینگ و روتور و همچنین پمپ نیز به سه بخش واسطه، پروانه و سیل تقسیم می‌شوند.

پمپ سیرکولاتور چیست؟

سیرکوله در واقع به معنای گرداندن یا چرخاندن است و منظور از پمپ‌های سیرکوله، پمپ‌هایی هستند که به منظور چرخاندن آب سرد و گرم در سیستم‌های تهویه مطبوع یا حرارت مرکزی ساختمان‌ها، از محل تولید تا محل‌های تبادل گرما استفاده می‌شوند. برای ساختمان‌های کوچک، معمولا از پمپ‌های با دور کم در حدود 1450 دور بر دقیقه استفاده می‌شود.

انواع پمپ‌های سیرکولاتور

پمپ‌های سیرکولاتور به دو نوع پمپ خطی و زمینی تقسیم می‌شوند که در ادامه این مطلب هر یک از آن‌ها را بررسی می‌کنیم

پمپ سیرکولاتور خطی

پمپ‌ سیرکولاتور خطی، در واقع یک الکتروپمپ کوپله و بدون واسطه است که از آهن، چدن و یا استیل برای ساخت آن استفاده می‌کنند. پروانه داخلی این تجهیزات از جنس پلی آمید است که خاصیت ضد زنگ و ضد خوردگی دارد. ماکزیمم تلرانس این نوع پمپ‌ها 16 میل است و محور پمپ آب سیرکولاتور خطی با سیل مکانیکی بسته شده است. این نوع پمپ‌ها در مدل‌های مختلفی با دما، فشار و مایعات متنوع و محفظه‌های آب‌بندی متنوعی تولید می‌شوند و در سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی کاربرد دارند.

پمپ‌های سیرکولاتور خطی، در دو نوع با واسطه و کوپلینگ و بدون واسطه تولید می‌شود که در نوع بدون واسطه ممکن است، از مشکلاتی مانند قفل شدن کلاج، چسبیدن پلاتین‌ها، شکستن کوپلینگ و عدم روغن‌کاری جلوگیری ‌شود.

پمپ آب سیرکولاتور زمینی

پمپ‌های سیرکولاتور زمینی، غالبا از چدن ساخته شده و دارای پروانه‌ای از جنس چدن یا برنج می‌باشند. الکتروموتور این پمپ‌ها نیز دارای دور 1450 بوده و قابلیت کار به صورت مداوم را نیز دارد. این پمپ‌ها در مواقعی که میزان فشار و بازدهی، بالاتر از حد میزان فشار و بازدهی پمپ‌های خطی باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرند. پمپ‌های‌ سیرکولاتور زمینی به دو نوع تقسیم می‌شوند: نوع اول آن اتابلوک است که در آن الکتروموتور و پمپ از طریق واسطه به هم متصل می‌شود و نوع دوم که در آن پمپ و الکتروموتور از طریق شاسی و کوپله و واسطه‌ای به نام کوپلینگ به هم متصل می‌شود.

پمپ سیرکولاتور چه مزایایی دارد؟

پمپ‌های سیرکولاتور با توجه به ویژگی‌ها و نوع عملکردی که دارند، دارای مزایای زیادی نیز هستند. یکی از اصلی‌ترین مزایای این پمپ‌ها بهینه‌سازی مصرف انرژی است. این پمپ‌ها نیاز به بررسی ماهانه دارند اما نگران نباشید، هزینه‌های نگهداری از این تجهیزات بسیار پایین و مقرون به صرفه می‌باشد. همچنین از سایر مزایای این پمپ‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • صدای کم
  • تولید شده در مدل‌ها و سایزهای مختلف
  • امکان پمپاژ سیالات با دمای بالا
  • نصب راحت و آسان

کاربردهای پمپ سیرکولاتور

همانطور که بیان شد، وظیفه اصلی پمپ‌های سیرکولاتور انتقال سیالات سیستم‌های گرمایشی است. به همین منظور، این پمپ‌ها قابلیت انتقال آب گرم و سرد از 10- درجه تا 130 درجه سانتیگراد را دارند. این پمپ‌ها یکی از تجهیزات پر کاربرد در سیستم‌های گرمایشی مرکزی و تهویه هوا در ادارات، ساختمان‌های تجاری و صنعتی هستند. همچنین از این دستگاه برای انتقال برخی از سیالات شیمیایی، صنعتی و سیستم‌های شستشو نیز استفاده می‌شود.

پمپ سیرکولاتور چگونه عمل می‌کند؟

همانطور که بیان شد، پمپ‌های سیرکولاتور از دو بخش اصلی الکتروموتور و پمپ آب تشکیل شده است. موتور الکتریکی درون این پمپ‌ها، پروانه را به حرکت در آورده و باعث جابه‌جایی آب به سمت جلو و یا بالا می‌شود. پروانه این تجهیزات، مانند یک توربین بوده و شامل یک چرخ همراه با مجموعه‌ای از تیغه‌های زاویه‌دار می‌باشد که با حرکت سریع می‌توانند آب را به سمت جلو حرکت دهند. این پمپ‌ها‌ در سایزهای کوچکی تولید می‌شوند و با توجه به همین موضوع، می‌توانید آن‌ها را به راحتی در کنار سیستم لوله‌کشی نصب کنید.

راهنمای انتخاب و خرید پمپ سیرکولاتور

در هنگام خرید باید فاکتورهای زیر را حتما بررسی کنید و متناسب با نیازهای خود پمپ سیرکولاتور مناسبی انتخاب و خریداری کنید.

  • میزان هد و دبی مورد نیاز سیستم
  • خطی یا زمینی بودن پمپ
  • قدرت و دور موتور پمپ سیرکولاتور
  • اتصال دنده‌ای یا فلنجی
  • برند و مدل پمپ
  • قطر لوله‌های ورودی و خروجی از پمپ

اگر پس از بررسی کردن، تمامی موارد ذکر شده باز هم در هنگام انتخاب پمپ‌ مورد نظر خود مشکلی داشتید، می‌توانید با مشاوران بخش فروش ماناموتور تماس بگیرید.

نکات مهم برای استفاده از پمپ‌ سیرکولاتور

در زمان استفاده از پمپ‌های سیرکولاتور باید دقت داشته باشید که ورودی و خروجی لوله‌ها نباید نسبت به ورودی و خروجی پمپ‌ها کوچک‌تر باشد. هرگونه صدای غیر معمول می‌تواند نشان‌دهنده خرابی در این تجهیزات باشد و حتما باید آن را بررسی کنید. پمپ سیرکولاتور دارای واسطه و کوپلینگ هستند و باید در زمان مشخصی سرویس و بررسی شوند تا از خرابی آن‌ها جلوگیری شود. برای این پمپ‌ها باید از یک گریس مورد تایید تولید کننده، برای روان‌کاوی اتصالات استفاده شود. با انجام دقیق این موارد، می‌توانید به افزایش طول عمر و عملکرد پمپ‌ها کمک زیادی کنید.

خرید انواع پمپ سیرکولاتور از فروشگاه ماناموتور

فروشگاه ماناموتور با 8 سال سابقه در زمینه فروش انواع تجهیزات الکتریکی در جهت افزایش رضایت مشتریان خود، بستری فراهم کرده تا آن‌ها بتوانند به راحتی محصولات مورد نیاز خود را انتخاب و خریداری کنند. در فروشگاه ما، شما می‌توانید محصول مورد نظر خود را با دیگر محصولات، از همه نظر مقایسه کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید. همچنین در طرحی که فروشگاه ماناموتور برای مشتریان وفادار خود در نظر گرفته است.

مشاهده بیشتر
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

36 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
نمایش کالای 1 تا کالای 24 مجموع کل: 36 کالا
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

36 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
محصولات بیشتر
نظر