شرکت هوشمند سازان حرکت

پمپ آبنما

  • ارزان ترین
  • گران ترین
  • کمترین وزن
  • بیشترین وزن
  • بیشترین موجودی
مشاهده به صورت

پمپ آبنما

پمپ آب آبنما ابزاری است که برای ساخت فواره ها در خانه، حیاط، محیط های آزاد مجتمع های مسکونی و پارک ها نیاز است. آبنماها یکی از المان های اصلی زیباسازی محیط های شهری هستند. در واقع پمپ اصلی ترین قسمت این المان ها است که باید در مدت زمان خاص آب را تا ارتفاعی خاص پمپاژ کرده و باعث ایجاد فواره شود. برندهای گوناگونی از سر تا سر جهان انواع مختلفی از پمپ آبنما را تولید می کنند. این محصولات بر اساس ظرفیتی که دارند، می توانند ارتفاع های خاصی را پوشش دهند.

آبنما

محبوب ترین نوع پمپ های فواره ای، پمپ های کوچکی هستند که تنها تا چند ده سانتی متر توانایی پرتاب آب و ایجاد فواره را دارند. این پمپ ها بیشترین استفاده را در منازل مسکونی، خانه باغ ها و استخرها دارند. در این مطلب قصد داریم تا اطلاعات مهمی درباره انتخاب انواع پمپ های آب آبنما بیان کنیم. همچنین برندهای مشهور و برخی پمپ های استاندارد آبنما معرفی می شود. 

پمپ های آب آبنما مزایای دیگری مانند انتقال و توزیع حجم بالایی از اکسیژن را دارند که باعث افزایش کیفیت آب می شود. در چنین آبهایی آبزیان مانند ماهی ها شرایط بهتری خواهند داشت و در طرف مقابل، با استفاده از پمپ های یادشده، آب مانده نمی شود و پشه ها و سایر ریز موجودات نیز کمتر به آب نزدیک می شوند.

بسیاری از افراد هنگامی که قصد خرید پمپ آب آبنما را دارند، با مشکلاتی مهم رو به رو می شوند. اولین مشکل و سوال این است که چطور باید پمپ مد نظر خودم را انتخاب کنم؟ این سوال به عنوان یک دغدغه مشترک بین اکثر خریداران پمپ های فواره ای وجود دارد. پمپ های آبنمای قوی ممکن است به قدری آب را با فشار پرتاب کنند که زیبایی فواره نسبت به ابعاد آن از بین برود.

آبنما

همچنین برخی حوض های بزرگ، نیاز به پمپ های بزرگ دارند. اما به اشتباه پمپ هایی با قدرت پایین برای آنها انتخاب می شود. نتیجه این امر ایجاد یک فواره کوچک از آب در حوضی بزرگ است که ممکن است به خاطر اختلاف فاحش ابعاد حوض و سطح آب با اندازه فواره، بسیار بد دیده شود. 

شاید علت اصلی این انتخاب های اشتباه پمپ آبنما، انتخاب پمپ صرفا بر اساس GPH گالن بر ساعت آن باشد. این واحد به منظور اندازه گیری قدرت پمپ در انتقال حجمی آب در واحد زمان تعریف شده است. انتخاب پمپ تنها با توجه به حجم آب انتقالی پمپ نهایتا منجر به خرید یک پمپ آبنمای اشتباه و نامتناسب می شود. این عامل در کنار فاکتورهایی دیگر باید قرار بگیرد تا انتخاب صحیحی برای پمپ فواره صورت بگیرد. 

انواع پمپ آب آبنما 

خصوصا در حوضچه هایی که موجودات زنده در آن ها هستند، پمپ ها برای ایجاد گردش مداوم آب یک ابزار ضروری به شمار می آیند. اما محیط کار پمپ های آبنما با سایر انواع پمپ ها متفاوت است. زیرا این نوع پمپ ها معمولا در عمق و در زیر آب قرار می گیرند. بنابراین استانداردهای حفاظتی و ویژگی های فنی آن ها متفاوت از سایر انواع پمپ ها خواهد بود.

پمپ آبنما

البته حجم آب و مساحت حوض و استخر نیز تاثیر زیادی در انتخاب پمپ دارند. مثلا در استخرهای بزرگ، بهتر است از پمپ های اکسترنال استفاده شود. انواع پمپ های مناسب برای آبنما عبارتند از:

  • پمپ های مگنتی یا پمپ با محرک مغناطیسی: این نوع از پمپ ها از نظر مصرف انرژی کاملا نسبت به سایر پمپ های فواره ای بهینه است. در پمپ مگنت، پره ها از نیروی الکترومغناطیس برای حرکت دادن آب و پرتاب آن استفاده می کنند. این پمپ ها برای ایجاد آبشار و فواره گزینه های مناسبی هستند. 
  • Statuary پمپ: مناسب ترین پمپ ها برای ایجاد فواره های کوتاه، Statuary پمپ ها هستند. ارتفاع فواره این نوع از پمپ آب آبنما تا کمتر از یک متر (بین 90 سانتی متر تا 1 متر) می رسد.
  • پمپ زیرآبی: این نوع از پمپ ها مزایایی همچون عملکرد مداوم بدون داغ شوندگی و سر و صدای کم را دارد. 
  • پمپ برقی: این پمپ های منبع تغذیه ثابت برقی دارند و هم می توانند زیر آب و هم در خارج از آن کار خود را انجام دهند. مزیت ویژه این نوع از پمپ آبنما این است که می تواند 24 ساعته و بدون وقفه کار کند. 

به طور کلی پمپ های خطی و پمپ های زیرآبی بیشتر از سایر انواع گفته شده برای کار در آبنماها و ایجاد فواره استفاده می شوند. پمپ های خطی نصب سخت تری دارند اما مزیت مهم آن ها این است که قابل تعمیر هستند. در طرف مقابل پمپ های زیرآبی به سادگی نصب می شوند اما در صورت نیاز به تعمیر و خرابی، کم دردسر نیستند.

پمپ آبنما

پمپ های خطی به دلیل نوع استانداردهای حفاظتی که دارند، نباید در معرض تماس مستقیم آب باشند. پمپ های زیرآبی Direct-drive می توانند آب را در فواره ها تا ارتفاع های بالاتری نیز پرتاب کنند. اما نکته مهم در مورد این پمپ ها بازدهی پایین آن ها است. برای ارتفاع های پایین نیز، بهترین انتخاب، پمپ های مگنت هستند. 

نکته مهم در مقایسه انواع پمپ آب آبنما برای خرید توجه به قیمت، بازدهی، ارتفاع، قدرت پمپ و... است. زیرا مثلا ممکن است یک پمپ قیمت پایین تری داشته باشد اما بازدهی پایین تر آن و البته طول عمر کمتر در درازمدت هزینه های متعددی برای شما ایجاد کند.

اما در سوی مقابل پمپ های بازدهی بالا، ضمن دارا بودن طول عمر بیشتر و مصرف انرژی کمتر هزینه اولیه بیشتری برای خرید نیاز دارند. می توان گفت که با توجه به طول عمر این نوع از پمپ آبنما، هزینه بالای خرید اولیه در طول یکی دو سال اول جبران می شود.

پمپ آبنما

نکات مهم در انتخاب پمپ آب آبنما 

در انتخاب نوع یادشده از پمپ ها نیز ملاحظاتی وجود دارد. اگر بدون توجه به این موارد و بدون مشورت با کارشناسان خبره در این زمینه پمپ آبنما خریداری کنید، ریسک اشتباه در انتخاب به شدت افزایش پیدا می کند. مهم ترین مواردی که در خرید پمپ آب مخصوص آبنما باید به آن ها توجه شود، عبارتند از:

  • دبی پمپ بر حسب گالن در دقیقه یا گالن در ساعت
  • هد پمپ؛ ارتفاعی که پمپ قادر است مایع را به آن برساند (معمولا بر حسب فوت)
  • فشار بر حسب psi یا بار
  • توان خروجی پمپ بر حسب اسب بخار
  • قطر خروجی پمپ اندازه قطر خروجی پمپ یا اندازه اتصال خروجی پمپ؛ قطر داخلی و قطر خارجی خروجی در نظر گرفته می شود. 

هرچه حجم بیشتری از آب در حوض یا برکه مورد نظر شما باشد، دبی پمپ باید بیشتر باشد. همچنین هرچه ارتفاعی که مایع باید به آن برود بالاتر باشد، شما باید پمپ هایی با هدهای بالاتر انتخاب کنید. توجه به موارد فوق و تطبیق آن ها در پمپ های مختلف با نیاز شما، می تواند بهترین روش برای پیدا کردن گزینه های مناسب برای خرید پمپ آب آبنما باشد.

پمپ آبنما

بعضی از انواع پمپ های آبنمای مشهور

انواع کوچکی از پمپ های فواره ای به دلیل کاربری مناسب، کیفیت ساخت و طول عمر متناسب با هزینه ای که دارند، محبوبیت زیادی دارند. در ذیل این قسمت تعدادی از این پمپ ها معرفی شده اند:

  • پمپ زیر آبی 400GPH هوماسی: این پمپ کوچک با ظرفیت 400 گالن بر ساعت انتخابی است که می تواند طیف گسترده ای از درخواست های پمپ آبنما را پوشش دهد. فشار آب در این نوع از پمپ ها تنها با یک دکمه قابل تنظیم است و شما می توانید به راحتی جریان آب را به وسیله آن کنترل کنید. همچنین به دلیل گردش هوا و اکسیژن رسانی که این پمپ می تواند در جریان آب ایجاد کند، شما می توانید از آن در آکواریوم ها نیز استفاده کنید. این پمپ دو نازل دارد که از استیل ضد زنگ ساخته شده اند.

پمپ آبنما

  • پمپ زیرآبی 550 GPH KEDSUM: این پمپ قادر است تا آب را تا ارتفاع 5 فوت بلند کند. این پمپ سروصدای بسیار کمی دارد. پمپ از نظر مصرف انرژی نیز بهینه است و در زمره پمپ های کم مصرف قرار می گیرد. البته این نوع از پمپ آب آبنما، محدودیت هایی دارد و مانند مورد قبلی از نظر کاربردی منعطف نیست.

پمپ آبنما

  • پمپ زیرآبی Intsun 220 GPH: با وجود ظرفیت پایین تر نسبت به موارد قبلی، اما این مدل از پمپ مخصوص آبنما انعطاف کاربردی بالایی دارد. پمپ یادشده توانایی کار در آکواریوم، حوض ها و فواره های کوچک را دارد. این پمپ به دلیل سیم بلندی که برای اتصال به منبع تغذیه دارد، نصب آسانی خواهد داشت. اما فاکتوری که این محصول را از دو پمپ قبلی جدا می کند، چراغ های LED آن است. 12 چراغ ال ای دی با رنگ های گوناگون، در شب جلوه ای متفاوت به آبنمای شما خواهند داد. 

علاوه بر محصولات فوق، در بازار ایران، برند سوبو توانسته است تا انواع متفاوتی از پمپ آب برای آبنما را تولید و عرضه کند. خرید این محصولات از طریق نمایندگی می تواند کمک شایانی به شما در جلوگیری از ضررهای احتمالی در آینده کند.

پمپ آبنما

فروش پمپ آب آبنما از طریق نمایندگی رسمی

بهترین مشاوره برای انتخاب پمپ های آب نما که نوع تزئینی از پمپ ها به حساب می آیند را می توانید از کارشناسان نمایندگی فروش این محصولات دریافت کنید. همچنین با خرید انواع پمپ آبنمای خانگی از این مراکز می توانید از مزایایی مانند ضمانت، تضمین اصالت کالا و تضمین تضمین سلامت کالا بهره مند شوید. 

مشاهده بیشتر
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

9 آیتم ها

هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
نمایش کالای 1 تا کالای 9 مجموع کل: 9 کالا
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

9 آیتم ها

هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
محصولات بیشتر
نظر